logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opel corsa 1.2 8v C14NZ 1996r nie dziala rozrusznik po wymianie

marek0712 03 Gru 2018 16:11 489 2
REKLAMA
  • #1 17602635
    marek0712
    Poziom 19  
    Ocena: 114
    Szczerze jak zacząłem to czytać to na końcu już się pogubiłem, z tego bełkotu. Nowy rozrusznik ze szrotu trzeba było sprawdzić na stole czy kręci, a później do samochodu, sprawdź jeszcze masę idącą na silnik, może być prosto z aku lub z karoserii. Ale czytając twoje wypociny spisane wyżej oddał bym samochód jakiemuś mechanikowi a nie psuł auta ,dobry mechanik to diagnoza w parę minut .
  • REKLAMA
  • #2 17602691
    Studiorewir91
    Poziom 1  
    Wypociny? Nie badz ignorantem kolego albo nie czuj sie na kims wyzej skoro masz problem ze zrozumieniem tego to skasuj uprzejmie swoja wypowiedz i poczytaj sobie wpisy na facebooku bo nic twoja wypowiedz nie wnosi do tematu a skoro tak.teudno.ci zrozumiec co jest napisane to nie moj problem ja rozumiem wszystko.co tam zostalo napisane. Pozdrawiam
  • #3 17602818
    marek0712
    Poziom 19  
    Ocena: 114
    Studiorewir91 napisał:
    twoja wypowiedz nie wnosi do tematu

marek0712 napisał:
    Nowy rozrusznik ze szrotu trzeba było sprawdzić na stole czy kręci, a później do samochodu, sprawdź jeszcze masę idącą na silnik
    a jednak wnosi.
    Studiorewir91 napisał:
    masz problem ze zrozumieniem tego
    oczywiście , że mam popraw błędy w pisowni to może da się coś z tego odczytać.
REKLAMA