logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kupno projektora laserowego na święta oświetlającego dom

_Grrzesiek_ 10 Gru 2018 17:19 690 4
REKLAMA
  • #1 17617774
    _Grrzesiek_
    Poziom 5  
    Ocena: 1
    Witam, poszukuję projektora laserowego oświetlającego dom. Będzie to prezent na święta, chciałbym kupić jakiś w miarę dobry model. Na allegro są rozpiętości cenowe od 60 zł-200 zł. Moglibyście coś polecić dobrego w tej cenie? nie chcę kupić najtaniej i kupić model, który słabo świeci i nic nie widać. Proszę o jakieś porady na co zwrócić uwagę albo podanie modeli, które warto kupić.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 17620389
    jacekwwy
    Poziom 19  
    Ocena: 108
    Na początek chce zaznaczyć że jest to tylko moja opinia nie mam nic do porównania czy laser za 100 zł czy 200 zł się czymś różni nie mam takiej wiedzy.
    To wypowiem się na temat tego laseru jak dla mnie efekt jest piorunujący nawet nie spodziewałem się takiego efektu zdjęcia co zrobiłem nawet nie odzwierciedlając tego w 50 % obudowa wygląda na zbudowano stabilnie i szczelnie ale jak długo to będzie świecić to nie wiem zobaczymy :) produkt podobno jest produkcji Niemieckiej a nie Chińskiej ma kilka ciekawych funkcji jak np: automatyczne włączenie i wyłączenie, zmiana prędkości, wolno, szybko, zatrzymaj ( tak elementy są ruchome mogą się obracać) wzory najlepszy efekt jest od 10m do ok 30m od ściany czyli da rade nawet ze sporym budynkiem. Kupno projektora laserowego na święta oświetlającego dom Kupno projektora laserowego na święta oświetlającego dom
  • REKLAMA
  • #4 17620402
    _Grrzesiek_
    Poziom 5  
    Ocena: 1
    Dzięki, widziałem na yt film z tego projektora i naprawdę fajnie to wygląda i te wzory są wyraźne. Czekałem na Twoje potwierdzenie ;), jak za taką cenę to naprawdę myślę, że to dobry zakup a już sporo oglądałem projektorów na allegro i filmów jak działają.
  • #5 17620752
    jacekwwy
    Poziom 19  
    Ocena: 108
    Nie chce cie namawiać bo każdy ma swój gust, ale mi się podoba jak za to cenę to jestem zadowolony tym bardziej że widziałem taki "laser" (chyba były tam diody) za 50 zł to nawet szkoda pisać jak to świeciło.
    Zaznaczę tylko ze laser odbija nawet i na drzewie, krzakach na wszystkim co jest stałe i promień lasera może się zatrzymać więc ustawienie lasera na budynek i np: kostka brukowa daje piorunujący efekt
REKLAMA