Sprawa przedstawia się następująco. Wyjąłem telefon z kieszeni i był kompletnie kaput, zero reakcji. Wcześniej bateria była 75%. Podłączyłem ładowarkę i zero reakcji.
Problem w tym, że na telefonie i karcie pamięci miałem bardzo ważne zdjęcia i filmy. I oczywiście zaszyfrowałem kartę żeby nikt się do tego nie dostał. Naprawdę ważne.
Z tego co już naczytałem się mądrych ludzi.
-nie robić żadnych aktualizacji systemu bo już nie odszyfruje karty
-wkładanie karty do innego J3 2017 nic nie da w związku z powyższym
-jeśli siadł układ zasilania mogą być takie objawy jak u mnie ? bo wtedy sprawa najprostsza wymieniają mi tylko układ
-jeśli trzeba ruszać płytę, znaleźć taką samą sprawną, stacją na podczerwień wylutować eMMC z mojej i zamienić z tą ze sprawnej płyty, powinno zadziałać
-co z IMEI ? nie będzie tu problemu z podniesieniem telefonu ?
-kto w Łodzi mi to zrobi, a nie pierwsze co będzie aktualizował system albo wymieniał płytę bo jest taniej i szybciej, zapłacę byle to wstało, telefon jest mi zbędny, szukam człowieka z Łodzi
-jak padła kość eMMC to leżę
Dziękuję za pomoc.
Problem w tym, że na telefonie i karcie pamięci miałem bardzo ważne zdjęcia i filmy. I oczywiście zaszyfrowałem kartę żeby nikt się do tego nie dostał. Naprawdę ważne.
Z tego co już naczytałem się mądrych ludzi.
-nie robić żadnych aktualizacji systemu bo już nie odszyfruje karty
-wkładanie karty do innego J3 2017 nic nie da w związku z powyższym
-jeśli siadł układ zasilania mogą być takie objawy jak u mnie ? bo wtedy sprawa najprostsza wymieniają mi tylko układ
-jeśli trzeba ruszać płytę, znaleźć taką samą sprawną, stacją na podczerwień wylutować eMMC z mojej i zamienić z tą ze sprawnej płyty, powinno zadziałać
-co z IMEI ? nie będzie tu problemu z podniesieniem telefonu ?
-kto w Łodzi mi to zrobi, a nie pierwsze co będzie aktualizował system albo wymieniał płytę bo jest taniej i szybciej, zapłacę byle to wstało, telefon jest mi zbędny, szukam człowieka z Łodzi
-jak padła kość eMMC to leżę
Dziękuję za pomoc.