logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać dane z usuniętej partycji FAT32 po zmianach w zarządzaniu dyskami?

GruX 03 Wrz 2005 11:19 1247 5
REKLAMA
  • #1 1788261
    GruX
    Poziom 18  
    Ocena: 16
    Mzślicie sobie pewnie, co to za debil, jak partycja mogła sie sama usunąć?? A jednak jest to możliwe!! Zainstalowałem sobie świerzo system miałęm na nim 2 partycje jedną 18,1GB na NTFS, a drugą 12,2GB na, której były dane, w FAT32 i obszar niepodzielony na partycje 6,6GB, i teraz ja w zarządaniu dyskami z tego wolnego 6,6GB zrobiłem partycje NTFS to ta partycja 12,2GB pokazała się jako obszar niepodzielony na partycje-wolny!! Moje pytanie jak w takim przypadku można odzyskać dane z tgo obszaru??
  • REKLAMA
  • #2 1788273
    Talibanczyk
    Warunkowo odblokowany
    Ocena: 75
    Partycji nie odzyskasz możesz jedynie daneodzyskac ktore tam zapisałes pod warunkiem ze nie bedziesz już zaposywał nic na dysku zeby ich nie nadpisac.
    Jest taki prog. EASY RECOVERY oraz wiele innych.
    Weż użyj szukan na elektrodzie jest mnoostwo postoow na ten temat.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 1788428
    raf1al
    Poziom 15  
    Ocena: 10
    Witam
    Czy system z serwis packami bo jak nie to może całego dysku nie widzieć
    u mnie tak było . :D
    ..::Pozdrawiam::..
  • REKLAMA
  • #5 1793750
    GruX
    Poziom 18  
    Ocena: 16
    Serwice Packa mam!! Wiem, że taki progs istnieje, korzystałęm z niego nieraz po fomacie..., ale teraz ta partycja sie posypała co był naniej włąśnie on, ale potem dostałem od znajomego płytek z progsami do hdd i on też na niej był, więc go zainstalowałęm, i co się okazało ten progs też może odzyskać dane z partycji która się usuneła, a byłem pewienn, że nie. Dlatego też napisałem ów topic. Dane udało mi się odzyskać Easy Recovery Profesional!! Temat zamknięty!!
  • #6 1793828
    jannaszek
    Poziom 39  
    Ocena: 673
    na przyszłość easy recovery jest najtandetniejszy-sprawdziłem !
    zawsze należy próbować odzyskać partycje-ACTIVE PARTITION RECOVERY;TEST DISK[dos] ten jest bardzo skuteczny
    pozdrawiam

Moderowany przez jankolo:

Temat zamykam

REKLAMA