Przypadkowo zlikwidowałem dane na dysku 20g tz, na dysku były dwie partycje pierwsza systemowa w NTFS druga na dane jak dobże pamiętam w FAT 32. Zlikwidowałem obie partycje, potem z pod XP założyłem 10G jako partycje systemową na której zainstalowałem XP druga część pozostała bez partycji i formatu.
Jak się okazało na drugiej partycji miałem dane w postaci bardzo ważnych dla mnie fotek i dokumentów.
Próbowałem odzyskać dane programem GetDataBack dla NTFS i jak się okazało program widzi wszystkie dane, lecz jak je przenoszę na inny dysk fotek jak i dokumentów nie mogę otworzyć.
Program GetDataBack ustawiony jest jak po instalacji, zaznaczona pierwsza pozycja I don? know use default settings.
Co i gdzie należało by ustawić w tym programie aby prawidłowo odzyskać dane.
Jak się okazało na drugiej partycji miałem dane w postaci bardzo ważnych dla mnie fotek i dokumentów.
Próbowałem odzyskać dane programem GetDataBack dla NTFS i jak się okazało program widzi wszystkie dane, lecz jak je przenoszę na inny dysk fotek jak i dokumentów nie mogę otworzyć.
Program GetDataBack ustawiony jest jak po instalacji, zaznaczona pierwsza pozycja I don? know use default settings.
Co i gdzie należało by ustawić w tym programie aby prawidłowo odzyskać dane.