logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam certyfikatu do paneli słonecznych BP 3165 165W od BP Solar

georgegeorge 11 Sty 2019 18:51 690 6
REKLAMA
  • #1 17693590
    georgegeorge
    Poziom 9  
    Ocena: 17
    Poszukuję certyfikat do paneli 165 Watt Photovoltaic Module
    BP 3165 firmy BP Solar. Znalazłem specyfikację techniczną, ale certyfikatu nie ma. Może ktoś posiada taki dokument?
  • REKLAMA
  • #2 17693619
    Leon444
    Poziom 26  
    Ocena: 355
    Z tego co się orientuje są to strasznie stare panele i możesz do nich nie znaleść nic więcej...
  • REKLAMA
  • #4 18058381
    nestor197
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    Witam. Mam takie same panele. Tez mam zamiar zgłaszać go ZE o przyłączenie mikro-elektrowni. Też mam tylko kartę produktu- Czy coś ci się udało dowiedzieć w tym temacie ? Robiłeś zgłoszenie ? czekam na info pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #5 18058680
    ACCel
    Poziom 22  
    Ocena: 217
    @georgegeorge przecież kiedyś ci podsyłałem;)
    Załączniki:
    • 0_5_EG_Konformitaetserklaerung_jan10.pdf (45.36 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #6 18058701
    nestor197
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    To akurat nie mi dawałeś, ale dziękuję ślicznie. Myślicie, że to wystarczy do przedstawienie w ZE odnośnie paneli ? Nie trzeba tłumaczenia czy coś ?
    Robię to pierwszy raz stąd moje może głupie pytania.

Mój zakład energetyczny to TAURON okręg Katowicki
  • #7 18058708
    ACCel
    Poziom 22  
    Ocena: 217
    Trzeba tłumaczenie, tzn robisz identyczny dokument po polsku. Poza tym tam jest tylko jedna norma, a trzeba dwie (LVD i EMC). No i tam jest stara norma, a są już nowsze (chociaż nie mają prawa tego odrzucić)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje certyfikatu dla paneli słonecznych BP 3165 165W od BP Solar, jednak nie może go znaleźć, mimo że posiada specyfikację techniczną. Inni uczestnicy dyskusji zauważają, że panele są dość stare, co może utrudniać znalezienie certyfikatu. Wskazują również, że w specyfikacji znajduje się informacja o certyfikacji, a jeden z użytkowników planuje zgłosić panele do zakładu energetycznego TAURON w celu przyłączenia mikro-elektrowni. Pojawiają się pytania dotyczące wymaganych dokumentów, w tym konieczności tłumaczenia specyfikacji oraz posiadania dwóch norm (LVD i EMC) zamiast jednej.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA