Witam wszystkich po odpaleniu auta zginęły światła mijania i drogowe są tylko pozycyjne, bezpieczniki całe , proszę o pomoc
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereModerated By CameR:Reg. 3.1.11. Nie wysyłaj wiadomości, które nic nie wnoszą do dyskusji, nie rozwiązują problemu użytkownika.
jacekwwy wrote:Zajrzyj jeszcze do przekaźników mijania i drogowe mają oddzielne przekaźniki mało prawdopodobnie jest żeby zepsuły się od razu wszystkie ale warto sprawdzić to jest najłatwiejsze. Ale ja bym obstawiał konsole przy kierownicy lub brak łączenia w kostkach przy kierownicy.
saron22 wrote:Jakie oddzielne przekaźniki miały światła drogowe i mijania?? Znasz instalację elektryczną Scannii serii czwartej??
jacekwwy wrote:saron22 wrote:Jakie oddzielne przekaźniki miały światła drogowe i mijania?? Znasz instalację elektryczną Scannii serii czwartej??
Nie nie znam, jak cie uraziłem tym postem to przepraszam technika idzie do przodu sugerowałem się z modeli starszych , swoją drogo to nie jest dobre rozwiązanie bo w razie awarii przekaźnika w czasie jazdy zostają tylko światła pozycyjne co przy prędkości ok 90 km może być trochę nie ciekawe ale jest to tylko moja opinia.