logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HOLLYWOOD IMPACT - opinie o firmie i powody niskich cen

dee jay G 09 Wrz 2005 21:10 1836 7
REKLAMA
  • #1 1805069
    dee jay G
    Poziom 26  
    Ocena: 41
    Tak jak w tytule.
    Co to za firma, dobra jest? Czemu tak tanio?

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1805097
    mizgu
    Poziom 19  
    Ocena: 16
    to jedno wielkie g..... na tda mające napis 2x200w a w żeczywistości 2x24w przy 10% thd zaśilane przetworniczką
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 1805202
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #4 1806525
    dee jay G
    Poziom 26  
    Mizgu - Tego się spodziewałem, heh, ale poważnie zaglądałeś do środka ?
    A np. podwójne CD-ki dyskotekowe? To wszystko jest śmiesznie tanie...więc czemu tu się dziwić. Dziwi mnie tylko jedna rzecz: Jak taka firma może wogule sprzedawać takie badziewie? Oni chyba wstydu nie mają :) Ale powiem lepiej jest cała masa ludzi, którzy to kupują! Popatrzcie na allegro.

Dzięki za "oświecenie"
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 1806555
    ALTON
    Poziom 38  
    Ocena: 145
    dee jay G ja swego czasu miałem zdjęcia jednego z impaktów zdaje sie tego co ma 2x242W :).

Możesz wierzyć.Niema tam NIC co by było imponujące a tym bardziej wskazywały na taką moc :)
  • Pomocny post
    #6 1806788
    Vault Dweller
    Poziom 29  
    Ocena: 43
    Reasumując: Jest to firma porównywalna z Behringerem. Chociaż... chyba nie dorasta temu drugiemu do pięt ;). Chciałbym zobaczyc co ma w środku.
  • Pomocny post
    #7 1806832
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #8 1976616
    dee jay G
    Poziom 26  
    Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.
    Proszę o zaknięcie tematu.
    Pozdrawiam
    Łukasz.

Podsumowanie tematu

✨ Firma Hollywood Impact jest krytykowana za niską jakość sprzętu audio, szczególnie wzmacniaczy, które deklarują moc 2x200W, podczas gdy rzeczywista moc wynosi około 2x24W przy 10% THD. Urządzenia są zasilane przetwornicami i mają podejrzanie niską wagę w stosunku do deklarowanej mocy, co wskazuje na niską jakość wykonania i komponentów. Produkty tej firmy porównywane są do Behringera, jednak w opinii użytkowników Hollywood Impact wypada znacznie gorzej pod względem jakości i wiarygodności parametrów technicznych. Pomimo niskich cen, sprzęt jest uważany za „badziewie”, które jednak znajduje nabywców, co budzi zdziwienie. Wzmacniacze tej marki nie posiadają imponujących podzespołów ani rzeczywistej mocy zgodnej z deklaracjami producenta.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA