logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Panasonic TX-L55ET60B - obraz smuży i faluje co kilka sekund

Dzikusek1977 28 Mar 2019 22:24 399 2
REKLAMA
  • #1 17872886
    Dzikusek1977
    Poziom 2  
    Witam

Mam problem z moim tv, otoz od jakiegos czasu obraz na moim tv jest dobry przez okolo 3 sekundy i zaczyba smuzyc, falowac przez nastepne 3 sekundy i tak na przemian. Nic nie pomogly resety i ustawienia fabryczne. Nie za bardzo sie znam na tym, wiec prosze o pomoc, moze jakas podpowiedz. Czy to bedzie Main Board, czy moze T-con? W zalaczniku fotki obrazu. Mam nadzieje, ze pisze w odpowiednim miejscu (jestem nowy). Jeszcze raz dzieki za zaimteresowanie i moze pomoc. Pozdrawiam, Rafal
    Panasonic TX-L55ET60B - obraz smuży i faluje co kilka sekund Panasonic TX-L55ET60B - obraz smuży i faluje co kilka sekund
  • REKLAMA
  • #2 17873259
    valdix23
    Poziom 11  
    Ocena: 74
    Bez zdjęcia obudowy i zrobienia podstawowych pomiarów napięcia niewiele można powiedzieć. Jeśli jednak nigdy tego nie robiłeś to lepiej skorzystać z pomocy serwisu.
  • #3 17874092
    Dzikusek1977
    Poziom 2  
    Witam
    Dziekuje za zainteresowanie . Moze zle sformuowalem pytanie , chodzilo mi o to , ze moze ktos sie juz z takim dokladnie oroblemem spotkal i wie co jest zepsute. Oczywiacie moge zdjac obudowe i sprawdzic napiecia . Najprawdopodobniej zrobie to jutro , ale jesli ktos cos wie , to z checia czekam na jakiekolwiek informacje , Dziekuje
REKLAMA