Witam.
Jakim programikem mozna kompa wyłaczyc o określonej gdzinie ??
Mam kilka z sieci , ale nie wyłaczają go do konca, czyli komp staje na planszy "zamykanie systemu windows". Stwożyłem juz plik BAT z komedą
C:\windows\rundll32 shell32.dll,SHExitWindowsEx 5 i dzie sie to samo ...staje na planszy zamykania.. ( chciałem tego BAT-a do harmonogramu zadań ).
Normalnie jak dam na "start" i zamykanie systemu to sie wyłaczy, nero również po nagraniu CD wylaczy mi kompa .
To samo jest na windolu XP, po podaniu komendy Shudtown.EXE dzieje się to samo. Dokładnie jest to "shutdown.exe -s -t 0".
Instalowałem łatki do 98 SE poprawiające zamykanie systemu i nic to samo ...
NIe wiem co juz mam robić, moze ktoś mi pomoze jak przerabiał juz ten temat.
Mam 2 kompy w domu i na 2 kompach jest to samo .
Zreszta u kumpla tez jest ten objaw.
pozdrawiam i proszę o odpowiedz.
Jakim programikem mozna kompa wyłaczyc o określonej gdzinie ??
Mam kilka z sieci , ale nie wyłaczają go do konca, czyli komp staje na planszy "zamykanie systemu windows". Stwożyłem juz plik BAT z komedą
C:\windows\rundll32 shell32.dll,SHExitWindowsEx 5 i dzie sie to samo ...staje na planszy zamykania.. ( chciałem tego BAT-a do harmonogramu zadań ).
Normalnie jak dam na "start" i zamykanie systemu to sie wyłaczy, nero również po nagraniu CD wylaczy mi kompa .
To samo jest na windolu XP, po podaniu komendy Shudtown.EXE dzieje się to samo. Dokładnie jest to "shutdown.exe -s -t 0".
Instalowałem łatki do 98 SE poprawiające zamykanie systemu i nic to samo ...
NIe wiem co juz mam robić, moze ktoś mi pomoze jak przerabiał juz ten temat.
Mam 2 kompy w domu i na 2 kompach jest to samo .
Zreszta u kumpla tez jest ten objaw.
pozdrawiam i proszę o odpowiedz.