logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Combo 3 - brak odczytu i programowania po złożeniu zestawu

krzychookom 12 Wrz 2005 23:02 1125 5
REKLAMA
  • #1 1813242
    krzychookom
    Poziom 14  
    Ocena: 50
    witam
    czy ktoś może ma doświadczenie z programatorem combo 3 ?
    zakupiłem wersję do montażu, złożyłem wszystko wygląda ok, napiecia są też ok, ale nie odczytuje ani nie programuje, program widzi programator
    proszę o jakieś porady
  • REKLAMA
  • #2 1813542
    LordBlick
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 69
    Co oznacza "OK" ? Możesz podać szczegóły ? Przeglądałeś posty w tym temacie na forum ("Szukaj" u góry strony) ? (niewiele tego było, ale było, może się przydać... ;))
    --
    Pozdrawiam, Daniel
  • REKLAMA
  • #3 1813899
    odpady
    Poziom 13  
    Ocena: 5
    sprawdź połączenia u mnie brakowało jednej ścieżki na laminacie, poza tym brakowało jednej diody, sprawdź dokładnie z dołączonym schematem.
  • REKLAMA
  • #4 1816135
    krzychookom
    Poziom 14  
    trochę to dziwne bo nie działa tylko z pamięciami 93c.. z innymi nie ma żadnego problemu
  • REKLAMA
  • #5 1828661
    krzychookom
    Poziom 14  
    czy ktoś składał programator combo 3 i spotkał nię z podobnym problemem ?
  • #6 1833016
    qjas
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    Ja mam tez maly problemik z Combo 3. Nie sprawdzalem innych ukladow ale zle programuje 89c2051 czego efektem jest niepoprawna weryfikacja. Dzieje sie to wylacznie kiedy chce wrzucic do niego nowy soft, natomiast jesli odczytam zawartosc pamieci i ta odczytana wgram spowrotem jest wszystko ok. dziwna sprawa sam juz nei wiem gdzie szukac przyczyny. W duzych atmelach blad ten nie wystepuje, wylacznie w malych ;/
REKLAMA