logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sieć telefonów w firmie - Podłączenie telefonow

PanPL 19 Maj 2019 18:53 468 6
REKLAMA
  • #1 17969425
    PanPL
    Poziom 2  
    Witam wszystkich serdecznie nie wiem czy to dobry dział ale mam następujący problem potrzebuje jakiejś porady jak podłączyć w firmie telefony abym np od siebie z biura mógł wybrać 1 przycisk i dzwonić do pozostałych pokoi bez wychodzenia z biura proszę o pomoc pozdrawiam wszystkich :)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 17969528
    PanPL
    Poziom 2  
    Chodzi o to że w każdym z pokoi jest telefon z możliwością połączeń zewnętrznych a potrzebowałbym aby każdy z telefonów był w 1 sieci wspólnej coś jak centrala telefoniczna u mnie w biurze i żebym mógł łączyć się z tymi pokojami bez latania po firmie i szukania ludzi
  • REKLAMA
  • #4 17969555
    ta_tar
    Poziom 41  
    Ocena: 2041
    Zobacz ofertę telefonów Slican.
  • REKLAMA
  • #5 17969761
    Zutket
    Poziom 36  
    Ocena: 1045
    PanPL napisał:
    Chodzi o to że w każdym z pokoi jest telefon z możliwością połączeń zewnętrznych
    Co to za telefony? Możesz coś więcej napisać, co to za operator, jakie aparaty?
  • #7 17973563
    mich-tel
    Poziom 25  
    Ocena: 45
    Centralna telefoniczna Slican załatwi problem.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje porady dotyczącej podłączenia telefonów w firmie, aby umożliwić komunikację między biurami bez potrzeby wychodzenia z miejsca pracy. W odpowiedziach zasugerowano wykorzystanie centralnej telefonicznej Slican, co pozwoliłoby na stworzenie wspólnej sieci telefonicznej. Pojawiły się również pytania o szczegóły dotyczące używanych telefonów, operatora oraz liczby aparatów w firmie.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA