Witam. Mam taki problem z Huawei P20 Lite. Corka otrzymala ten telefon na komunie, po tygodniu zablokowala go na Amen. Wlaczyla sie kontrola rodzicielska tzn Family Link i ona tam sobie wpisala jakis adres emeil ktory sobie wymyslila. Program ten ciagle chcial jakis kod dostepu ktorego nie mialem. Postanowilem wiec zrobic twardy reset bo bylem pewnien ze przywroce telefon do ustawien fabrychnych. Jednak po twardym resecie gdy od nowa konfiguruje telefon dochodze do momentu ....
Zweryfikuj konto (Google)
Uzyj konta Google
Urzadzenie zostalo zresetowane aby kontynuowac zaloguj sie na konto Google, ktore bylo wczesniej synchronizowane na tym urzadzeniu.
Problem polega na tym ze ja nie wiem co ona tam sobie wpisywala wczesniej, jakie dane wprowadzala.
Jak moge teraz odblokowac ten telefon? Od kilku dni czytam i prubuje znalezc rozwiazanie ale nic nie dziala.
Wspomne jeszcze tylko ze mieszkam zza granica i dlatego nie mam polskich znakow w opisie bo moj laptop takich nie posiada.
Za wszystkie odpowiedzi z gory dziekuje
Zweryfikuj konto (Google)
Uzyj konta Google
Urzadzenie zostalo zresetowane aby kontynuowac zaloguj sie na konto Google, ktore bylo wczesniej synchronizowane na tym urzadzeniu.
Problem polega na tym ze ja nie wiem co ona tam sobie wpisywala wczesniej, jakie dane wprowadzala.
Jak moge teraz odblokowac ten telefon? Od kilku dni czytam i prubuje znalezc rozwiazanie ale nic nie dziala.
Wspomne jeszcze tylko ze mieszkam zza granica i dlatego nie mam polskich znakow w opisie bo moj laptop takich nie posiada.
Za wszystkie odpowiedzi z gory dziekuje