logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam dekodera z 2 głowicami i OSCAM, WiFi - alternatywy dla Zgemma H9.2S

destein 06 Lip 2019 18:59 1362 1
REKLAMA
  • #1 18047659
    destein
    Poziom 1  
    Witam.
    Szukam dekodera z dwoma głowicami i wbudowanym oscamem lub do wgrania,
    Interesuje mnie przede wszystkim możliwość oglądania jednego kanału na tv i streamowanie drugiego przez sieć. Preferowane z wbudowanym wifi, bo skrętki nie mam jak dociągnąć, bo dużo tunerów bez modułu wifi deklaruje jedynie kompatybilność z kartami ralinka, które pięknej opinii raczej nie mają.

Wiem o istnieniu Zgemmy H9.2S i spełnia on wszystkie moje wymagania tylko cena jak na pierwszy sprzęt (450 zł) to trochę dużo tym bardziej że jeszcze wyjdzie dodatkowe 150 za zestaw antena + maszt + konwerter + kabel.

Z tego co widziałem na innym temacie o nboxach z enigmą to nie radzą sobie one za bardzo z dwoma głowicami na różnych transponderach. No i ponoć pomimo przeróbki są wolne w działaniu, a będą z tego sprzętu korzystać też osoby niezbyt techniczne dlatego irytacja z ciągłymi restartami czy zmianą ustawień byłaby mile niewidziana :D

PS. To mój pierwszy temat na elektrodzie więc jak coś źle wstawiłem to proszę poinfromować.
  • REKLAMA
  • #2 18047663
    LeDy
    Poziom 43  
    Ocena: 2931
    Chytry dwa razy traci. Jak spełnia Zgemma to ją kup. To nie jest drogo a wsparcie ma bardzo dobre.
REKLAMA