logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odwrócić obraz w TV JVC LT32C340 po wymianie płyty głównej?

DODA1294 31 Lip 2019 14:15 921 6
REKLAMA
  • #1 18089890
    DODA1294
    Poziom 2  
    Witam mam problem z tv jvc po wymianie calej plyty glownej obraz jest odwrocony i nie mam pojecia co z tym zrobic prosze o pomoc Jak odwrócić obraz w TV JVC LT32C340 po wymianie płyty głównej?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 18090370
    GanCegall
    Poziom 38  
    Ocena: 1630
    DODA1294 napisał:
    po wymianie calej plyty glownej obraz jest odwrocony

Jak się nie ma pojęcia, to się oddaje komuś kto ma takowe, teraz pozostaje przekręcić TV o 180st. :-)
    DODA1294 napisał:
    po wymianie calej plyty glownej

Trzeba podać konkretnie oznaczenia płyt, sprawa się szybko wyjaśni.
  • REKLAMA
  • #4 18090380
    DODA1294
    Poziom 2  
    Jak odwrócić obraz w TV JVC LT32C340 po wymianie płyty głównej? [img-1]

Dodano po 3 [minuty]:

witam dzieki za odpowiedz plyta jest identyczna a jak wlanczasz tv to obraz jest odwrotnie z tego co wiem to mozna to zalatwic w ustawieniach serwisowych
    tylko nie moge znalesc jak wejsc w ustawienia serwisowe

Dodano po 1 [minuty]:

witam dzieki za odpowiedz plyta jest identyczna a jak wlanczasz tv to obraz jest odwrotnie z tego co wiem to mozna to zalatwic w ustawieniach serwisowych
    tylko nie moge znalesc jak wejsc w ustawienia serwisowe [img-0]
  • REKLAMA
  • #5 18090436
    GanCegall
    Poziom 38  
    Ocena: 1630
    DODA1294 napisał:
    plyta jest identyczna

Bo też zielona? To czemu obraz odwrócony skoro płyta identyczna?
    Korzystaj z opcji "pisownia" - tragiczny język polski.
    Strasznie kole w oczy. :cry:
  • #6 18093041
    DODA1294
    Poziom 2  
    dzieki za odpowiedz plyta identyczna jezeli ma takie same numery (moim zdaniem moge sie mylic)a dlaczego obraz jest odwrocony i jak go naprawic to sam bym chcial wiedziec

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik ma problem z telewizorem JVC LT32C340, w którym po wymianie płyty głównej obraz jest odwrócony. W odpowiedziach sugerowane jest, że problem może być rozwiązany w ustawieniach serwisowych, do których użytkownik nie ma dostępu. Inni użytkownicy podkreślają, że ważne jest, aby podać dokładne oznaczenia płyt, aby móc zidentyfikować odpowiednie oprogramowanie. Pojawia się również sugestia, aby zamieścić zdjęcie etykiety z numerem modelu i seryjnym, co może pomóc w dalszej diagnostyce.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA