Niestety mam bardzo dziwny problem. Mój sprzęt nie jest najgorszy a gry typu GTA V powinny chodzić bez zawahań. Dziwne jest to że jak gram na online to jest git, tak samo jak na singlu. Nie wiem czemu, ale w nie których sytuacjach jak jade mam ścinki. Np. na FiveM to mam ściny na serwerach straszne, a na jednym nie mam. Te rzeczy występują również w innych grach, typu JUST CAUSE 3. Tu sytuacja się pogarsza, bo od ostatniego momentu kiedy grałem to gdy robiłem wybuchy to były straszne lagi. O to moje podzespoły:
CPU: Intel Core i5-8400
GPU: Nvidia GTX 1060-3GB
HDD: Toshiba P300 1TB
RAM: Crucial BLS4G4D26BFSB.8FBD2 2x4GB 2666mhz -
MBD: Asrock B360M Pro4
Prosze pomoc, obejrzalem poradniki na yt ale nic mi nie pomaga ;/ robilem reset do ustawien fabrycznych, troche pomoglo, naprawde jest to denerwujące, wole mieć 30 fps niż 60 i ścinke co 4 sekundy w niektórych sytuacjach :/.
PS: Może kupno SSD pomoże? Może dysk nie wyrabia ? nie wiem, jestem zielony w te tematy więc oczekuję na pomoc.
CPU: Intel Core i5-8400
GPU: Nvidia GTX 1060-3GB
HDD: Toshiba P300 1TB
RAM: Crucial BLS4G4D26BFSB.8FBD2 2x4GB 2666mhz -
MBD: Asrock B360M Pro4
Prosze pomoc, obejrzalem poradniki na yt ale nic mi nie pomaga ;/ robilem reset do ustawien fabrycznych, troche pomoglo, naprawde jest to denerwujące, wole mieć 30 fps niż 60 i ścinke co 4 sekundy w niektórych sytuacjach :/.
PS: Może kupno SSD pomoże? Może dysk nie wyrabia ? nie wiem, jestem zielony w te tematy więc oczekuję na pomoc.