Cytat: Miewaja okresowe problemy z serwerami ale zazwyczaj to kwestia kilku kolejnych prob i rusza
Być może, nie poddawałem się od razu. Próbowałem przez 2 dni o różnych porach.
Cytat: Cos ciebie musi stwarzac problemy.
Być może, ale na różnych komputerach z różnymi wersjami Windows??!!?? w tym czystym XP sp3 bez antywirusów i innego oprogramowania?
Cytat: Zaden fake
może i nie skoro u kogoś działa, a na ich forum aż wrze od reklamacji? Skoro tyle ludzi ma problem z z "tym" programem, to znaczy że jest z nim coś nie tak, jako początkujący programista uważam że program jest po prostu spartolony a jego autorzy powinni się tym dawno zająć, i zmienić algorytmy swoich antypirackich zabezpieczeń i mieć więcej zadowolonych użytkowników. Z tego co wiem to to oprogramowanie nie jest nowe, jest już kilka lat na rynku i ma problemy z serwerami i przeciążenie? Skoro jest tak dużo chętnych przez tyle lat do płacenia za ich usługi to nie mogą zainwestować w lepsze serwery? Darmowa chociażby platforma ETS2 Multiplayer nie ma takich problemów, a gdyby inne popularne strony, czy platformy sprzedażowe miały takie problemy z serwerami? Coś tam przekombinowali i tyle. No szkoda, kasę zwrócili, no nie powiem firma jest ok, ale nie bardziej wolałbym mieć dobry program niż zwrot.
Cytat: Do tego trzeba by odblokowac bootloader.
O! totototo!!! Na to stawiałem w pierwszym poście,właśnie tędy droga i do tego chciałem użyć DC-U, trochę mnie zbiło z tropu to odblokowanie FRP. Szkoda jednak że się nie udało.
Cytat: Pozostaje sprobowac postawic go za pomoca testpointa
No i dlatego napisałem w tym dziale, bo nie zajmuję się naprawą telefonów na co dzień, i nie znam się aż tak. Wgrywać softy z karty czy flasherów to już dziś norma. Ale boxy i testpoiny to tylko serwisy,dlatego napisałem w tym dziale z nadzieją że będzie ktoś chętny wykonać dla mnie usługę usunięcia tego bootloadera. Wiem że ta sama firma od tego oprogramowania wyżej omawianym również robi softy do phonixa i boxów, a takie rzeczy to tylko w porządnych serwisach, za drogie jest to sporadycznego używania.
Tak więc jak by był ktoś chętny i tak na 100% pewny że postawi tego fona za przyzwoite pieniądze to chętnie go podeślę, bo mi go szkoda a na razie to tylko do kosza się nadaje...