logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Jak złożyć dynamo rowerowe 6V 3W? Kolejność montażu komponentów.

filmin 24 Sie 2019 11:51 1047 4
REKLAMA
  • #1 18132388
    filmin
    Poziom 2  
    Witam!
    Mam problem z dynamem 6V 3W. Mianowicie zdjąłem je z roweru ponieważ mechanizm odpowiedzialny za "przykładanie" go do koła roweru przestał działać. zdjąłem dynamo i je rozmontowałem, ale teraz nie mogę go złożyć. Dynamo wygląda mniej więcej tak
    Jak złożyć dynamo rowerowe 6V 3W? Kolejność montażu komponentów.
    W środku znajduje się prądnica, sprężyna oraz blaszka która chyba pełni rolę blokady dla haka, na którym trzyma się dynamo. Teraz mam problem w jakiej kolejności co włożyć oraz jak wszystko ustawić tak aby działało.
  • REKLAMA
  • #2 18132444
    Witold5
    Poziom 32  
    Ocena: 725
    Jak masz problem nawet z dynamem, to daj sobie spokój. Zanim się coś rozłoży, to najpierw trzeba sobie postawić pytanie, czy dam radę to złożyć. Jeżeli nie, to trzeba zacząć od składania klocków Lego.
  • REKLAMA
  • #3 18132705
    filmin
    Poziom 2  
    Witold5 napisał:
    Zanim się coś rozłoży, to najpierw trzeba sobie postawić pytanie, czy dam radę to złożyć.

No właśnie o tym nie pomyślałem. Tak to jest jak amator dobiera się do roweru.
  • REKLAMA
  • #4 18133140
    Witold5
    Poziom 32  
    Ocena: 725
    Więc amator niech szuka pomocy na forum klocków Lego, nie tu. Znajdziesz odpowiedź w internecie.
  • #5 18134581
    filmin
    Poziom 2  
    Dynamo wylądowało w koszu
REKLAMA