logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Krüger&Matz Passion 2.0 KM512 - sam się włącza tryb standby

BudzekM 24 Sie 2019 17:35 1611 3
REKLAMA
  • #1 18132841
    BudzekM
    Poziom 2  
    Ocena: 5
    Witam
    Mam problem z nowo zakupionymi kolumnami aktywnymi Passion 2.0 KM512, mianowicie po równo 10 minutach działania tryb standby sam się włącza mimo że jest połączony z telefonem za pomocą bluetooth i muzyka leci, ale nagle włącza się standby i przerywa w połowie piosenki. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, wysyłałem je już na gwarancję bo kolumna z panelem sterującym przestała działać po godzinie używania, lecz już wtedy był ten błąd. Napisałem to w opisie gwarancji ale nie zostało to naprawione a nie mam zamiaru tego ponownie wysyłać na gwarancje bo i tak pewnie tego nie naprawią. Czy ktoś wie dlaczego tak mogło się stać? Z góry dziękuje za pomoc.

Ps. Zmiana czasu wyłączenia nic nie daje, tryb standby żyje chyba własnym życiem.
  • REKLAMA
  • #2 18132993
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 18135527
    BudzekM
    Poziom 2  
    atari_robbo napisał:
    To tani produkt więc jest niedopracowany bo chiński producent oszczędził na inżynierze.
    to pierwszy przypadek kiedy takie coś miało miejsce więć będe musiał dzwonić do serwisu
  • #4 18166111
    BudzekM
    Poziom 2  
    Okazało się że r102 się przepalił
REKLAMA