Co możecie powiedziec o Tym produkcie sarasa o awaryjości, problemach i jak smiga z nowym UFSSuite v2.01czy problemy znikły, ciekawi mnie tez flashowanie tych nowszych se typu k500 itd.
Czkem na wypowiedzi.PZDR
Czkem na wypowiedzi.PZDR
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamhabrozaurus napisał:
Z drugiej strony co się dziwić, hajs, hajs, hajs .... Ot tyle mojej małej dygresji.
Multi_COM napisał:lol))) no i juz jest przeriobony wsad Atmegi dostepny tak wiec mozliwe ze za nieldugo bedzie dostepna usluga updatu Boxa poprzez NET do obslugi HWK (aplikacja ala JAF update czyli sewer-bufor-atmega-odp ze wszytsko OK) - zadnego wysylania, zadnego montowania itp. Teoretycznie tez mozna wygenerowac stringi do HWK i tez bedzie a z tym juz dzisiaj nie ma problemu
P.S
Jak to ladnie teraz brzmi "TRIAL HWK" lub "50% ORYG."))) Chyba tez tak zaczne...lol
Multi_COM napisał:@karwos: stringami nie ;( co do pieczenia to klony byly od zawsze i beda zawsze - kwestia podjescia co kto woli.... klon a produkt orygi. to dwie oddzielne sprawy. Co jednak do oferty to nie mam nic przeciwko klonom - to jeszcze lepsza reklama dla produktów oryginalnych - mam tylko pretensje do nazywania czegos w 50% oryginalnym itp. Tak wiec nie jest to zadna anty reklama ale stwierdzenie faktów
Bez urazy bo widze ze Cie ugryzlo