logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opel Astra ll radio samochodow - Radio się włącza ale nie gra

lukaszxdxd1 25 Sty 2020 12:39 1464 2
REKLAMA
  • #1 18425721
    lukaszxdxd1
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    Witam Kupiłem niedawno Opla Astre ll 100 edition i mam taki problem nie działa mi radio włącza się pisze safe i nic więcej mam 3 radia do niego i na każdym tak samo nie da się wpisać kodu czekanie aż puści blokada tak samo nic nie daje pisze samo safe a nie np 7safe czy coś i Teraz tak Pani od auta co kupiłem mówiła że zrobiło jej się zwarcie w fotelu i nie działa fotel na desce świeci poduszka ABS i kontrolka od chłodnicy szczerze mówiąc gdzie się nie zajzy tam jest brud i zasniedziale styki zaglądałem do bezpiecznikow i u samej góry są takie małe przekaźniki czarne niby pisze tam PC/ ABS i tam jest miejsce na wpiecie kosteczki lecz tej kosteczki nigdzie nie ma czy może to być przyczyna której z tej rzeczy? Światło w aucie w środku jak się włączy to raz przygasa raz świeci dobrze czyli gdzieś chyba masa zasniedziala tylko pytanie teraz dlaczego radio się włącza i ciągle pisze safe i nic się nie da zrobić ani się nie dzieje próbowałem guzik od poglaszania i Aś ale nic to nie daje pikniecie jest i nic nie zmienia 3radia mam i na 3 tak samo pomóżcie
  • REKLAMA
  • #2 18425804
    madamsz1
    Poziom 42  
    Ocena: 1710
    Zacznij od podzielnia tej wypowiedzi w odpowiedni sposób. Interpunkcja czasami robi dużą różnicę w zdaniu. Radio jest po prostu zablokowane.
  • #3 18426193
    lukaszxdxd1
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    Na każdym radiu jest to samo radia są sprawne sprawdzane w drugiej Astrze i działają
REKLAMA