logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Wsad sterownika airbag Peugeot 207 - brak poduszek, który wybrać?

sollares 23 Mar 2020 01:40 1713 4
REKLAMA
  • #1 18552474
    sollares
    Poziom 10  
    Ocena: 76
    Witam,
    zawartość wsadu mojego sterownika w załączniku nr 1
    wgrałem z załącznika nr 2 ( wyświetla po diagnostyce brak przednich bocznych poduszek) u mnie w aucie ich fizycznie nie ma.
    pytanie czy jak wgram z załącznika nr 3 będzie dobrze ?
    jeśli tak to za poradę dziękuję, jeśli nie to poproszę o taki który zadziała właściwe.
    Sprawdziłem poprzez porównanie wsadów z zał 2 i zał3 są różne zawartości.
    Załączniki:
    • SPI 95160 REMOVET CRASH DATA.BIN (2 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • air peugeot207 0285010555_cleared.bin (2 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • peugeot_207_zgrany_mój.BIN (2 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 18567497
    sollares
    Poziom 10  
    wiem, że wgrałem niewłaściwy plik, od innego numeru sterownika.
    bo mój ma w końcówce 554 a ja wgrałem 555, po diagnostyce sterownika wywalił mi kod błędu.
    Załączniki:
    • po wgraniu 285010555.pdf (253.7 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Wsad sterownika airbag Peugeot 207 - brak poduszek, który wybrać? zdjęcia sterownik airbag peugeot.jpg (21.77 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 18567515
    sollares
    Poziom 10  
    Dzisiaj wgrałem zgodny z moim numerem końcówką 554,
    i mam błąd ( w załączonym pdf ) nadmieniam że poduszki są podłączone nowe, zamiast napinaczy mam tymczasowo co innego :)
    Załączniki:
    • po wgraniu 285010554.pdf (254.37 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 18576830
    sollares
    Poziom 10  
    Witam
    problem rozwiązany, wgrałem właściwy wsad, kontrolka zgasła. Co prawda nikt z forumowiczów się nie włączył jeśli chodzi o pomoc w tym forum, ale parę osób to obserwuje, więc to jest może być dla nich cenna wskazówka. Nie zawsze modyfikacja wsadu może przynieść właściwy efekt. Informacje, do celów edukacyjnych.
  • #5 18576840
    sollares
    Poziom 10  
    Witam
    problem rozwiązany, wgrałem właściwy wsad, kontrolka zgasła. Co prawda nikt z forumowiczów się nie włączył jeśli chodzi o pomoc w tym forum, ale parę osób to obserwuje, więc to jest może być dla nich cenna wskazówka. Nie zawsze modyfikacja wsadu może przynieść właściwy efekt. Informacje, do celów edukacyjnych.
REKLAMA