Witam Kupiłem kilka dni temu opla corse z 2001r. Radio nie działa, nie mam kodu ani ten co mi sprzedawał. Proszę o pomoc. Wyświetla się SAFE. Jakaś instrukcja, kody, cokolwiek, z góry dziękuje. Pozdrawiam
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamModerowany przez damiancz:Jak nie znasz trybu wejścia w kod w CAR2003 to po co zabierasz głos w temacie.
Odpowiedź jest niżej w poście Waldi58
Moderowany przez damiancz:3.1.11. Nie wysyłaj wiadomości, które nic nie wnoszą do dyskusji. Wprowadzają w błąd, są niebezpieczne czy nie rozwiązują problemu użytkownika.
pidgin73 napisał:Kolego jeżeli zbierasz punkty to pisz coś mądrzejszego.A co da odczyt eeprom? Skoro radio nie jest w trybie wprowadzania kodu.
pidgin73 napisał:I czytaj ze zrozumieniem.Mam nadzieję, że znasz kod?
Lipek-11 napisał:W tym radiu kod jest zapisany w motoroli HC05, więc dla człowieka mało zorientowanego z radio-code dość trudny temat.Radio nie działa, nie mam kodu ani ten co mi sprzedawał.
Moderowany przez damiancz:3.1.9. Nie ironizuj i nie bądź złośliwy w stosunku do drugiej strony dyskusji. Uszanuj odmienne zdanie oraz inne opinie na forum.
waldi58 napisał:Potwierdzam.Samo trzymanie załączonego radia nic nie da . W tych radiach przy załączonych dwu zasilaniach należy przytrzymać klawisz AS i załączyć radio . Wtedy dopiero pojawi się 1000 i można wczytać kod jak się wie jaki to kod .
robert73-6 napisał:Jak nie masz car-pas z kodami to sam nic nie zrobisz tylko kumaty elektronik odczyta z enpromu, lub odczyta z naklejki z radia za pomocą spec. kalkulatora.
Moderowany przez damiancz:Dalsze Pana złośliwości na naszym forum skutkują
krótkim urlopem od pisania na przemyślenie.