logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wybrać tani odtwarzacz CD z MP3 i USB do 300 zł?

zagor32 29 Mar 2020 10:50 504 5
REKLAMA
  • #1 18568844
    zagor32
    Poziom 10  
    Ocena: 5
    Witam. Tak wygląda mój zestaw.Jak wybrać tani odtwarzacz CD z MP3 i USB do 300 zł?

Lecz odtwarzacz CD szwankuje i muszę go zmienić stąd pytanie . Polećcie jakiś nowszy i tani odtwarzacz żeby jakością nie był gorszy tzn bo z telefonu dużo ciszej gra i słabiej.
    Więc chce odtwarzacz żeby był nowszy i odtwarzał płyty z MP3 lub żeby odtwarzacz miał USB.
    Tani to znaczy np max do 300 złotych .
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 18568888
    viayner
    Poziom 43  
    Ocena: 2055
    Witam,
    moze najpierw obejzyj twoj odtwarzacz, byc moze jest poprostu brudny.
    Nie do konca widze co to za zestaw, twoje zalozenia pozwola ci na zakup czegos uzywanego, z tego co widze to nowe odtwarzacze CD to minimum 1000PLN. Chyba ze interesuje cie cos w stylu buedronki czy lidla ? ale skoro slyszysz roznice miedzy odtwarzaczem CD i telefonem to raczej nie.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 18568913
    zagor32
    Poziom 10  
    Myślałem nad zmianą na coś nowszego żeby lepiej czytało płyty ewentualnie żeby było USB.
    To już starszy odtwarzacz więc chciałbym kupić coś nowszego a ten sprzedać za kilka zlotych

Dodano po 3 [minuty]:

https://www.olx.pl/oferta/odtwarzacz-cd-mp3-samsung-cd-2000me-usb-optical-CID99-IDDm1hq.html
    A jak przykładowo taki odtwarzacz? Jest nowszy itp ale jakością będzie ok? I Tanionwyglada
  • REKLAMA
  • #4 18569449
    viayner
    Poziom 43  
    Witam,
    w takich wypadkach poszukaj o nim opinji - znasz jego nazwe wiec poszukaj co ludzie o nim sadza,
    ja mam kilka odtwarzaczy CD ale glownie ze wzgledu na mechanike bo mam dobudowany zewnetrzny przetwornik DAC na ukladach jakie lubie.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #5 18573651
    zagor32
    Poziom 10  
    Ciężko z takimi opiniami. A coś polecisz taniego i dobrego?
  • #6 18575095
    viayner
    Poziom 43  
    Witam,
    nie do konca moge cos polecic, zauwaz ze mieszkam dosc daleko i rynem u mnie moze byc nieco inny.
    Jezli ci odpowiadala Yamaha to szukaj cos wsrod ich modeli, mozesz zainteresowac sie odtwarzaczami DVD starszego typu, to w pelni funkcjonalny otwarzacz CD z mp3 i obsluga video. Philispy to praktycznie ta sama elektronika. Ja lubie Denon'y ale mam zewnetrzny DAC.
    Pozdrawiam
REKLAMA