logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie są warunki przyłączenia prądu od PGE do garażu?

combot7 26 Maj 2020 08:54 2211 1
REKLAMA
  • #1 18718869
    combot7
    Poziom 6  
    Ocena: 3
    Witam, posiadam garaż murowany w którym miałem prąd, prąd dostarczało ZGK niestety nikt się nie zajmował instalacją i były problemy z dostarczeniem prądu do każdego garażu, garaże nie posiadały liczników po prostu całe zużycie było dzielone na wszystkie garaże i wychodziła średnia opłata za prąd, z racji dużej ilości skarg ludzi, ZGK wypowiedziało dostarczanie prądu posiadaczom garaży. Dlatego wziąłem sprawę w swoje ręce i złożyłem wniosek do PGE o przyłącze sieci elektrycznej, po 15 dniach otrzymałem pismo od PGE z warunkami i wstępnymi kosztami przyłącza, jestem zielony dlatego chciałem się Was poradzić co należy do moich obowiązków, proszę o wytłumaczenie łopatologiczne, co muszę zrobić w garażu, jaki może być tego koszt +/- wiem że i tak muszę znaleźć elektryka który podbije mi papier że garaż może być podłączony do sieci. Zamieszczam zdjęcie warunków które muszę spełnić.

Jakie są warunki przyłączenia prądu od PGE do garażu?
  • REKLAMA
  • #2 18718937
    stomat
    Poziom 39  
    Ocena: 1956
    combot7 napisał:
    wiem że i tak muszę znaleźć elektryka który podbije mi papier że garaż może być podłączony do sieci.

Nie, nie, nie. Musisz znaleźć elektryka który WYKONA ci instalację. On ci wszystko wytłumaczy.
REKLAMA