logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LTE - Huawei B818 - jaka antena do wzmocnienia sygnału w Brzozowcu?

Jespers 22 Lip 2020 20:34 735 3
REKLAMA
  • #1 18832259
    Jespers
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam,

Potrzebuje wzmocnić sygnał w moim mieszkaniu. Przebywam aktualnie na adresie Brzozowiec ul. Polna, 66-446

Zastanawialem sie miedzy Orange oraz Play, niestety w Play max jaki udalo mi sie zlapac to 4G 800MHZ, dlatego sadzilem, ze latwiej bedzie mi zlapac Orange. Co myslicie o tym? Jaka ewentualnie kupic antene?

Router ktory mam to Huawei B818

LTE - Huawei B818 - jaka antena do wzmocnienia sygnału w Brzozowcu? LTE - Huawei B818 - jaka antena do wzmocnienia sygnału w Brzozowcu?

PLAY:
    LTE - Huawei B818 - jaka antena do wzmocnienia sygnału w Brzozowcu? LTE - Huawei B818 - jaka antena do wzmocnienia sygnału w Brzozowcu?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 18832423
    Jespers
    Poziom 2  
    A duża różnica może być między play a Orange? Zdecydowałem się na Orange również że względu na to iż na moim drugim mieszkaniu Play miał straszne skoki (w nocy 120mb/s) a w dzień max 20mb/s przy takim samym zasięgu. Podejrzewam ze przeciążone mają łącza.
  • #4 18839308
    Jespers
    Poziom 2  
    Jadac przez Deszczno (niedaleko mnie, tam gdzie sciagam sygnal) udalo mi sie zlapac przez chwile 2600, niestety nie dalem rady zrobic speedtesta.

Daje screeny z netmonstera. Jak myslicie, warto kierowac na ktorys z tych masztow z 2600 moze?

LTE - Huawei B818 - jaka antena do wzmocnienia sygnału w Brzozowcu? LTE - Huawei B818 - jaka antena do wzmocnienia sygnału w Brzozowcu? LTE - Huawei B818 - jaka antena do wzmocnienia sygnału w Brzozowcu?
REKLAMA