Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamClaudia0 napisał:Czy mogę jakoś sama wydostać zapalniczkę, która wpadła pomiędzy obudowę, a bęben pralki
kris8888 napisał:Przez otwór po "mieszadle" można wyjąć przedmiot z dna zespołu piorącego
Stefciu_B napisał:Jestem pewien. Poniżej link do filmu instruktażowego dla EWT1066. Od modelu EWT1266 różni się tylko maksymalnymi obrotami wirowania.Jesteś pewien, że w tym Electroluks'ie jest otwór w bębnie po zdemontowaniu mieszadła?
Moderowany przez Topolski Mirosław:3.1.11. Nie wysyłaj wiadomości, które nic nie wnoszą do dyskusji. Wprowadzają w błąd, są niebezpieczne czy nie rozwiązują problemu użytkownika.
kris8888 napisał:Jestem pewien. Poniżej link do filmu instruktażowego dla EWT1066. Od modelu EWT1266 różni się tylko maksymalnymi obrotami wirowania.
https://m.youtube.com/watch?v=a7FHDy7cFbA
Moderowany przez TONI_2003:3.1.11. Publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, zawierających szkodliwe porady.
Kenworth 18 napisał:No być może, w "nowoczesnych sprzętach" tego nie wolno.Takich rzeczy nigdy nie wolno robić z pralką lub zmywarką!
wojtek1234321 napisał:A może dlatego nic jej nie zaszkodziło to "postawienie na głowie", dlatego że nie wiedziałem o tym, że tak nie wolno i tak zrobiłem?