logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odzyskanie danych (zdjęć) z pendrive po utworzeniu nośnika instalacyjnego

kloar 22 Lis 2020 22:18 546 5
REKLAMA
  • #1 19062070
    kloar
    Poziom 2  
    Na pendrive znajdowały się zdjęcia, część z nich usunąłem przed utworzeniem nośnika instalacyjnego który usunął wszystko. Standardowe programy odzyskują tylko usunięte przeze mnie zdjęcia. Proszę o pomoc
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 19062141
    kloar
    Poziom 2  
    Zainstalowałem program i przeskanowałem dysk zewnętrzny. Niestety nie mam pojęcia co dalej Odzyskanie danych (zdjęć) z pendrive po utworzeniu nośnika instalacyjnego
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 19062296
    Łukasz_W

Specjalista - HDD i odzyskiwanie danych
    Ocena: 646
    Struktury nie odzyskasz. Mogłeś też napisać jaką pojemność ma ten pendrive.
    Jedyny skuteczny odzysk przeprowadzisz na bazie sygnatur, jeśli w wynikach RAW nie masz nic ponadto, co odzyskałeś do tej pory to niestety zawartość została nadpisana.
    O tym, że masz odzyskiwać na inny nośnik mówić nie muszę.|
    Konto firmowe:
    HEX SERWIS
    Smołdzinska 2B/16, Kobysewo, 83-304 | Tel.: 530XXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: https://hex-serwis.pl
  • #6 19062911
    kaleron

Specjalista - HDD i odzyskiwanie danych
    Ocena: 2326
    Ciesz się tym, co Ci znajdzie skan RAW. Niestety nie jesteś ani pierwszym ani ostatnim, który nadpisał sobie dane tworząc nosnik instalacyjny na pendrivie bez uprzedniego zgrania sobie zawartości.
    MOSFET - Serwis napisał:
    Można tam nawet całą partycję odzyskać
    - tylko pod warunkiem, że jej zawartośc nie została zastąpiona nowymi danymi.
    Konto firmowe:
    Kaleron sp. z o. o.
    Hirszfelda 4/18, Jelcz-Laskowice, 55-231 | Tel.: 713XXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: https://kaleron.pl
REKLAMA