Witam,
Wentylator nie działa, nie załącza się, czy jest prawidłowo podłączony. W czym tkwi problem?
Wentylator nie działa, nie załącza się, czy jest prawidłowo podłączony. W czym tkwi problem?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamPharrell napisał:Witam,
Pharrell napisał:Dodam, że w każdym kablu jest napięcie
Pharrell napisał:Szczerze mówiąc nie działa od początku po montażu przez majstra od wykonczeniówki.
Pharrell napisał:Szczerze mówiąc nie działa od początku po montażu przez majstra od wykonczeniówki.
adwlodar napisał:Tak czy siak, Autorze, obawiam się, że zdalnie nie jesteśmy w stanie pomóc. Czeka Cię wizyta elektryka.
Pharrell napisał:Właśnie niestety nie mam. Dodam, że w każdym kablu jest napięcie czy to prawidłowe, czy inaczej podłączyć?
Pharrell napisał:Nadal jest napięcie nawet bez światła. Czy da się to jakoś uruchomić?
Pharrell napisał:Czyli jest jakieś rozwiązanie mojego problemu? Czy mógłbym dostać jakąś wskazówkę dla zupełnego laika?
Pharrell napisał:Retrofood myślę, że takie rady były mi znane już przed napisaniem całego wątku. Propagatorze pełnej profesjonalizacji. Trzymaj się byku.