logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Prośba o pomoc w wyborze dobrej ładowarki do akumulatorków AA

RafaDomi 15 Gru 2020 12:06 1473 2
  • #1 19115573
    RafaDomi
    Poziom 6  
    Ocena: 3
    Witam serdecznie,
    głowa mi już pęka od nadmiaru treści związanych z ładowarkami do akumulatorków AA.

Mój tata używa około 24szt akumulatorków AA w fotopółapkach więc szybko się zużywają i ciągle musi je ładować.
    Wpadłem na pomysł aby kupić mu pod choinkę dobrą w miarę szybką ładowarkę.
    Budżet to max 150zł za 2 ładowarki na 4 baterie.
    Co polecacie?

Jest coś wartego zakupu co będzie szybko i bezpiecznie je ładować, pokazywało pojemość tych ogniw, inf jak już któryś paluszek przestanie działać i ewentualnie zregeneruje te które już szwankują?

Nie znam się na tym więc proszę Was o pomoc...
    Co do ładowarki sprzedający na allegro polecali mi Xtar VC8... Zastanawia mnie czy lepszym wyborem nie będzie zakup 2x Xtar VC4/VC4S lub everActive NC-1000 PLUS?
    Chce kupić coś raz, a dobrze ale nie za miliony monet.

Proszę o pomoc i inf. co polecacie?

Przy okazji jakie tanie i pojemne akumulatorki AA polecacie?
    a baterie VARTA https://allegro.pl/oferta/4-x-akumulatorki-va...v9G84DngIqA0mBa8fVnpVdwP_3D0-Zq2m1Na_KH4B4m_w
  • #2 19115622
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #3 19115662
    sebiku
    Poziom 13  
    Ocena: 9
    Uwżywam akumulatorków od ok.95roku,miałem kilka ładowarek w życiu,ale dopiero niedawno kupiłem BC-700 i przyznam że jest to dotąd najlepsza z ładowarek.Nie jest może tania,ale uważam że warta swej ceny ze względu na funkcję refresh.
REKLAMA