logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Podłączenie świecącego logo VW do grilla w Passat B5 Sedan - pytanie o procedurę

Adek_96 15 Gru 2020 23:59 2508 5
REKLAMA
  • #1 19117299
    Adek_96
    Poziom 4  
    Witam . Posiadam VW Passat B5 Sedan. Chciałbym zakupić świecące logo VW
    do grilla lecz nie mogę znaleźć podpowiedzi jak to jest podłączane. Może ktoś coś podpowie czy podlaczyc to pod światła postojowe czy może inaczej . Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Podłączenie świecącego logo VW do grilla w Passat B5 Sedan - pytanie o procedurę
  • REKLAMA
  • #2 19117308
    rnb_bolii
    Poziom 39  
    Ocena: 1175
    Witam. No pod postojowe. Ale czy to zgodne z przepisami.... Nie ważne, ważne...
  • REKLAMA
  • #3 19117316
    Karaczan
    Poziom 42  
    Ocena: 1121
    Ja bym to podpiął pod klakson, a co! :D

A z przepisami to oczywiście że temu logo nie po drodze, przynajmniej publicznej.
  • REKLAMA
  • #4 19117327
    Hawajek
    Poziom 24  
    Ocena: 89
    W kolorze białym to nie powinno policji przeszkadzać, natomiast kolory czerwony i niebieski oraz inne żółte i pomarańczowe gwarantują zasilenie budżetu państwa o 200zł a w przypadku braku możliwości demontażu lub wyłączenia na drodze w czasie kontroli skutkują też zatrzymaniem dowodu rejestracyjnego i dalszą podróżą na lawecie :-)
  • REKLAMA
  • #5 19117334
    rnb_bolii
    Poziom 39  
    Ocena: 1175
    Lepiej pod spryskiwacz lub wycieraczki 😋 A teraz sypią solą to trza co chwila wycierać i pyrskać... Nie bedzie larma w mieście...
    PS. Bez urazy. Dokładnie, wyłącznik w razie W....
    Żadne dodatkowe oświetlenie bez homologacj nie wchodzi w gre. Upierdliwy policjant czy diagnosta musi się trzymać zasad. By nie stracić posady.
  • #6 19117371
    Adek_96
    Poziom 4  
    Oczywiście myślałem o kolorze białym I czytając różne forum " niby " do tego koloru policjanci nie powinni się doczepic gorzej z innymi barwami ( choć nie mam 100% pewności ) .Dziękuję za podpowiedź co do podłączenia chyba lepiej zapytać mimo że nie było to zbyt trudne pytanie 😁
REKLAMA