logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Połączenie pilota uniwersalnego Technisat z dekoderem nc+ - brak instrukcji

Deutsch 16 Sty 2021 15:00 1329 6
REKLAMA
  • #1 19187809
    Deutsch
    Poziom 2  
    Witam. Kupiłam pilot uniwersalny Technisat do dekodera nc+. Nie mam pojęcia jak go z nim połączyć. Żadnej instrukcji nie było. Proszę o pomoc.
    Połączenie pilota uniwersalnego Technisat z dekoderem nc+ - brak instrukcji
  • REKLAMA
  • #2 19188752
    Wojtek M
    Poziom 39  
    Ocena: 1126
    Deutsch napisał:
    Żadnej instrukcji nie było.
    Niemożliwe, no chyba, że pilot kupiony jako używany np. na giełdzie elektronicznej. Zawsze lepszym rozwiązaniem jest zakup pilota oryginalnego, lub ścisłego odpowiednika, bo wtedy mamy wszystkie "funkcje" na pilocie, których często nie ma na pilocie uniwersalnym.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 19188910
    Deutsch
    Poziom 2  
    Pilot jest zupełnie nowy. Zakupiony na Amazon. Musimy go jakoś skonfigurować z dekoderem tylko jak? Nie ma żadnych kodów ani instrukcji.
  • REKLAMA
  • #4 19188935
    Wojtek M
    Poziom 39  
    Ocena: 1126
    W internecie nie ma instrukcji programowania pilota? Nie Podałaś ani typu pilota, ani dekodera NC+.
  • REKLAMA
  • #6 19189321
    Deutsch
    Poziom 2  
    Dokładnie z tej strony zakupiony. W opisie pisze, że pilot jest do wszystkich dekoderów.

Dodano po 5 [minuty]:

Właśnie znalazłem na Ebay. Taki, jaki powinien być.
    Dziękuję.
  • #7 19189963
    roman106
    Poziom 29  
    Ocena: 271
    W opisie jest, że pracuje z odbiornikami marki TechniSat.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zakupił nowy pilot uniwersalny Technisat do dekodera nc+, jednak nie ma instrukcji ani kodów do jego konfiguracji. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, że pilot może nie być odpowiedni do dekodera nc+, a lepszym rozwiązaniem byłoby zakupienie oryginalnego pilota. Użytkownik potwierdza, że pilot został zakupiony na Amazon, a następnie znalazł odpowiedni model na eBay. Wskazano również, że pilot działa z odbiornikami marki TechniSat.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA