logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak używać karty Cyfra+ w tunerze DSB 3010/91 Philips?

manius_19 19 Paź 2005 12:57 2374 4
REKLAMA
  • #1 1910664
    manius_19
    Poziom 11  
    witam mam tuner taki jak w temacie z oryginalną kartą z WIZJI i chyba z oryginalnym oprogramowaniem .
    klijent zarzyczyl sobie zeby w tym tunerze ogladac CYFRE+
    ALE nie chodzi o nic nielegalnego !!!
    poprostu ma drugi tuner z cyfry i tam placi abonament poprostu chce przenosic te karte do tego tunere i w innym miejscu z tunera dsb ogladac cyfre

czyli chodzi o to zeby przenosci karte z oryginalnego tunera cyfry do tunera dsb i ogladac to za co sie zaplacilo
    czy da sie cos takiego zrobic

prosze o jakies informacje na temat jaki sof i jakie programy z gory dziekuje
  • REKLAMA
  • #2 1910885
    nadir11
    Poziom 21  
    Ocena: 16
    jeżeli jeszcze nie masz to ściągnij sobie oryginalny soft via satelita lub możesz go też ściągnąc z netu i wgrać kabelkiem (kabel nullmodem) po rs232, poczytaj TUTAJ
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 1910889
    The_Molka
    Poziom 19  
    Ocena: 40
    wrzuc najnowszy orginalny soft cyfry, wielokrotnie temat byl poruszany wystarczy poszukac, programy jakie potrzebujesz to dsxflasher i orginalny soft, kabel to nulmodem (z przeplotem) wrzuc soft, wsadz karte i sciagnij orginalna liste i po klopocie, na stronie http://laki.dvhk.pl/ masz wszystkie opisy i program, soft mozesz poszukac na linkach do uploadow, albo tu na elektrodzie bo czesto bylo pisane o tym, pozdrawiam

@nadir11 heh byles szybszy :p
  • REKLAMA
  • #4 1910964
    manius_19
    Poziom 11  
    witam dziekuje wam za pomoc ale naprawde nie bardzo znam ten tuner i nie wiem ktory mam sciagnac soft tam na tych stronach jest tego pelno
    moze dajcie mi link do konkretrnego softu i listy poza tym klijen wziol karte te z cyfry i nie wiem czy moge wgrywac bez tej karty
REKLAMA