Witam mam problem z domofonem nie wiem jak go podłączyć, a kabli jest mnóstwo. Kabel niebiesko-bialy i niebieski są podłączone do dwóch zielonych i wszystko działa. Proszę o pomoc i wytłumaczenie jak najprostszy sposób. Pozdrawiam
Tak sory nie wiedziałem. Ok. Czyli oddaje i trzeba kupić tej firmy co mi napisaliście ok... 😭
Dodano po 18 [minuty]:
Panowie a może podacie jakiś link z allegro gdzie będę mógł kupić domofon pasujący z możliwością ściszania lub podgłośnienia. I żeby lepiej działał niż ten😑
Nie kolego - nie każdy cyfrowy.
Tu będzie działał tylko domofon firmy GENWAY
Tyle na ten temat specjaliści. Ale pewnie znajdzie się w markecie czy na allegro sprzedawca, który pewnie nie przejmując się realiami technicznymi coś zaproponuje
✨ Użytkownik ma problem z podłączeniem domofonu, gdzie kable niebiesko-biały i niebieski są podłączone do dwóch zielonych. Okazało się, że użytkownik próbował podłączyć klasyczny, analogowy domofon do unifonu cyfrowego, co jest niekompatybilne. Użytkownik postanowił wymienić domofon na cyfrowy, jednak po podłączeniu nowego urządzenia nadal występują problemy. W dyskusji zasugerowano, że tylko domofon firmy GENWAY będzie działał w tej konfiguracji. Użytkownik prosił o linki do zakupu odpowiedniego domofonu z funkcją regulacji głośności. Wygenerowane przez model językowy.