Witam. Mam problem z dekoderem wymienionym w temacie. Otóż dekoder został zakupiony dość niedawno jako odnowiony i posiada stare oprogramowanie jeszcze z telewizji N. Problem z tym oprogramowaniem jest taki, że nie możliwe w nim jest wyłączenie VOD którego i tak u mnie się nie używa. W wyniku tego dysk ma przydzielone na PVR jedynie 80GB i niewiele rzeczy się mieści a reszta przestrzeni dysku zwyczajnie się marnuje. Z tego co słyszałem w aktualizacji z bodajże 2015 roku została dodana ta opcja ale problem w tym że dekoder nie chce wyszukać tej aktualizacji mimo że uprzednio przed tym dekoderem byl taki sam który bez problemu pobrał tą aktualizacje w około 2015 roku. Ma ktoś z was pomysł w jaki sposób można w tym dekoderze zaktualizować oprogramowanie? Wydaje mi się że oni w 2015 tak jakby osobiście wysyłali na dekodery tą aktualizację a gdy obecnie kupiło się tak stary dekoder to na tą aktualizację już raczej nie ma co liczyć. Jest możliwa aktualizacja z pendrive albo jakieś wymuszenie pobrania jej z satelity?
PS: Jeśli w złym miejscu to napisałem to proszę moderatorów o przeniesienie
PS: Jeśli w złym miejscu to napisałem to proszę moderatorów o przeniesienie