logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki szybki telefon z dobrą baterią i aparatem wybrać? Budżet 1000 zł.

malekin245 16 Wrz 2021 00:56 1095 6
REKLAMA
  • #1 19610971
    malekin245
    Poziom 3  
    Ocena: 4
    Witam, szukam telefonu do 1000 zł. Zależy mi przede wszystkim na trwałej baterii, dobrych zdjęciach, by w miarę szybko chodził, duża pamięć. Dodam, że specjalnie na telefonach się nie znam, ale mam poniżej pewne propozycje z kanału you tube i to z tych raczej będę wybierał.
    - Poco M3
    - Realme 7i
    - Realme 7
    -Huawei P40 Lite
    -Samsung Galaxy M21
    - Samsung Galaxy M31S
    -Motorola Moto G30 Pastel Sky
    -Poco X3 NFC
    -Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    -Xiaomi Redmi Note 9 Pro
    -Poco X3 Pro (podobno najlepszy)
    Do tego jeszcze Xiaomi Redmi Note 10
    Wielkie dzięki za wszelkie rady i opinie
    PS: Jak znacie dobry telefon z mniejszymi rozmiarami np 5,5 calowy to bym się ucieszył, bo nie do końca mi odpowiada rozmiar około 6,6 cał, są zbyt duże.
  • REKLAMA
  • #2 19611061
    60jarek
    Poziom 28  
    Ocena: 508
    Sam niedawno miałem ten sam wybór.
    Polecam te Xiaomi 9 - sam taki mam jest ok -ceny spadły.
    Przy zakupie zwracaj ile dany egzemplarz ma zamontowanej pamięci.
    Masz kasę kup Xiaomi 10.
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro lub Xiaomi Redmi Note 10
    Alternatywą są telefony Iphone -droższe warte swoich cen.
    Przy kupnie warto zwracać uwagę na rankingi popularności modeli to się przekłada na jakość.
    "Zawsze pytam się młodzieży oni są bardzo w tym obeznani"
    Możliwości telefonu poznasz dopiero podczas użytkowania -sam się o tym przekonałem.
    Dwa Xiaomi Redmi Note 9 jeden ma o 2GB więcej pamięci, a różnica w działaniu zauważalna.
    Zaryzykowałem i przekonałem się do tej marki, choć wole Appla.
    Samsungi polecam osobom starszym -prostsze w obsłudze.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 19674696
    awalacik
    Poziom 2  
    Z tych co wymieniłeś to ogólne parametry to ten x3 pro ma najlepsze, procek i szybka pamięć, odświeżanie ekranu 120hz ale jednak IPS, ja gdybym miał wybierać to jednak wolałbym standardowe 60hz ale AMOLED, wymieniłeś xiaomi redmi note 10, zobacz wersję redmi note 10 PRO, ma amoleda, aparaty lepsze od pozostalej reszty wymienionych, tylko właśnie nie wiem czy uda się znaleźć w tym pułapie cenowym do 1000... ale no te cechy które wymieniłeś (dobra bateria, dobre aparaty, szybki procesor i ram, dużo pamięci) czyli właściwie dobry pod każdym względem to dosyć ciężko może być pogodzić z cena średniopółkowca, no trafiają się takie perełki jak np to (xiaomi) poco X3 pro, gdzie teoretycznie wszystko jest dobre, no ale jednak gdzies te cięcia kosztow się objawią, bo jednak topowe Mi11 kosztuje 3x tyle, a wersja ultra jakoś chyba 6 razy tyle.
  • #7 19692493
    Elektronik9
    Poziom 30  
    Ocena: 195
    POCO X3 Pro jeśli nie odstrasza Cię design to król wydajności za tą cenę.:)

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownicy forum dyskutują na temat wyboru smartfona do 1000 zł, koncentrując się na modelach z dobrą baterią, aparatem i wydajnością. Wśród rekomendacji znalazły się modele takie jak Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Redmi Note 10, Poco X3 Pro, Realme 8 oraz Huawei P40 Lite. Zwracają uwagę na znaczenie pamięci RAM oraz jakości wyświetlacza, sugerując, że Poco X3 Pro oferuje najlepsze parametry w tej cenie, mimo że może mieć ograniczenia w designie. Użytkownicy ostrzegają przed wyborem Huawei z powodu braku usług Google. Wskazują również na preferencje dotyczące mniejszych rozmiarów telefonów.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA