logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dlaczego nowy iPhone 13 przegrzewa się i co uległo uszkodzeniu?

PCSK 23 Paź 2021 09:24 11001 2
REKLAMA
  • #1 19669802
    PCSK
    Poziom 4  
    Ocena: 8
    Dzień dobry, mam problem z przegrzewającym się iPhone 13, mam już ten telefon około 2 tygodnie i dzisiaj jakby telefon miał większe temperatury oraz jakby szybciej bateria schodziła z telefonu.
    Czy możecie powiedzieć co mogło ulec uszkodzeniu i co mogło być powodem, jeżeli prawidłowo ładowałem.
  • REKLAMA
  • #2 19670498
    bert_studionapraw
    Specjalista - Apple
    Ocena: 266
    Halo, cześć,

13 to nowy model. Masz rok gwarancji, nie zapomnij o tym. Podwyższone zużycie, wg instrukcji użytkownika może następować z wielu powodów, z tego wiele zależy także od sposobu użytkowania telefonu. Oczywiście nie można wykluczyć usterki i zwarcia w telefonie ale to, z kolei zależy od wszystkiego dookoła, jak pochodzenie telefonu, ostatnia instalacja danych, nawet wersja oprogramowania. Napisz coś więcej, postaram się pomóc.

pozdrawiam,
  • #3 19672916
    Elktmntr
    Poziom 11  
    Ocena: 25
    Zacząłbym od spraw najprostszych-
    Sprawdzenie w ustawieniach, co najbardziej zużywa baterię. Restart telefonu. Próbowałeś?Może to śmieszne ale od zawsze restart rozwiązuje połowę problemów.
    Kolejna rzecz- czy ostatnio instalowałeś jakieś aplikacje, zmieniałeś jakieś ustawienia?
    Nawet jeśli nie, to problem może powodować aplikacja, która niedawno się zaktualizowała a nawet o tym nie wiesz. Serwis, to moim zdaniem, w twoim przypadku, ostateczność.
REKLAMA