logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Bezprzewodowa klawiatura Logitecha-częste braki komunikacji

daro73 02 Lis 2005 23:21 1085 2
REKLAMA
  • #1 1950317
    daro73
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Mam problem z bezprzewodową klawiaturą Logitecha Problem jest następujący Bardzo często klawiatura przestaje się komunikowac z bazą Wtedy klawiatura jest martwa nie mozna wprowadzic zadnych znaków Poowne logowanie praktycznie nie działa Raz na kilkaset razy uda sie zalogowac klawiaturę ale po kilku minutach problem pojawia się znowu
    Po wymiane baterii problem zniknął ale tylko na dwa dni Teraz nawet włożenie nowych baterii czy naładowanych akumulatorków pomaga na bardzo krótko
    Moderowany przez TONI_2003:

Zmieniłem temat postu!

• REKLAMA
  • #2 1950474
    DARREK
    Poziom 18  
    Ocena: 29
    miałem podobny problem z myszką.. rozebrałem przeczyściłem całą płytkę denaturatem, wytarłem, wysuszyłem, złożyłem, włożyłem naładowane akumulatorki i działa bez problemu.. tylko musze wymieniać akumulatorki jak się wyczerpią..

Pozdrawiam
    DARREK®
  • #3 2064897
    daro73
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Niestety czyszczenie nic nie pomaga Zauważyłem że po założeniu naładowanych akumulatorków klawiatura przez 2-3 dni działa bez problemu Po tym okresie zaczynają się w/w problemy a akumulatorki są wyładowane Jest to dla mnie trochę dziwne bo nowe akumulatory 2,5Ah klawiatura potrafi rozładować w 2 dni
    Chyba w tym jest problem
REKLAMA