Witam, mam pewien problem.
Po zmianie karty graficznej w ogóle nie mogę odebrać obrazu z niej, totalnie monitor nie reaguje lub wyłącza się i dioda świeci się na pomarańczowo.
Na starej karcie wszystko działa, natomiast kiedy podłączam monitor pod płytę główną (bez żadnej karty lub z) to samo jak z nową kartą graficzną - monitor się wyłącza!
na starej karcie graficznej wszystko działa
dodam że komputer normalnie się uruchamia, słychać dźwięki
tak samo po ponownym włożeniu starej karty widziałem w ustawieniach programu "DDU", że nowa karta została wykryta
!
tutaj dowód iż karta zostaje wykrywana przez komputer
po prostu nie ma obrazu
próbowałem również innym monitorem i to samo!
nie działa wcale tylko na starej karcie graficznej
oczywiscie wsadzajac stara karte i podpinajac pod plyte glowna rowniez nie dziala !
STARA KARTA GRAFICZNA PRZEJELA KONTROLE NAD KOMPUTEREM!!! pomocy
Dodano po 58 [sekundy]:
a i dodam tylko ze stara karta to geforce 9500gt 1gb
a nowa gtx 1060 3gb
Po zmianie karty graficznej w ogóle nie mogę odebrać obrazu z niej, totalnie monitor nie reaguje lub wyłącza się i dioda świeci się na pomarańczowo.
Na starej karcie wszystko działa, natomiast kiedy podłączam monitor pod płytę główną (bez żadnej karty lub z) to samo jak z nową kartą graficzną - monitor się wyłącza!
na starej karcie graficznej wszystko działa
dodam że komputer normalnie się uruchamia, słychać dźwięki
tak samo po ponownym włożeniu starej karty widziałem w ustawieniach programu "DDU", że nowa karta została wykryta
tutaj dowód iż karta zostaje wykrywana przez komputer
po prostu nie ma obrazu
próbowałem również innym monitorem i to samo!
nie działa wcale tylko na starej karcie graficznej
oczywiscie wsadzajac stara karte i podpinajac pod plyte glowna rowniez nie dziala !
STARA KARTA GRAFICZNA PRZEJELA KONTROLE NAD KOMPUTEREM!!! pomocy
Dodano po 58 [sekundy]:
a i dodam tylko ze stara karta to geforce 9500gt 1gb
a nowa gtx 1060 3gb