logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak przestroić fonię w TV Grundig ST 70-745 (CUC 6330) na polską?

Wiiild 06 Lis 2005 11:36 1495 4
REKLAMA
  • #1 1959589
    Wiiild
    Poziom 11  
    Mam TV Grundig ST 70-745 ( CUC 6330) , ale jest ustawiony na fonię niemiecką. Jak go przestroić na polską fonie??
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2083566
    Wiiild
    Poziom 11  
    A jak jest z ta fonia pod wzgledem stereo. Bo dalem takiemu kolesiowi do zrobienia, wsadzil plytke, ale wyglada ze to nie jest rzadna z powyzszych, no dzwiek jest mono i nie idzie przestawic na stereo. Czy tak samo byloby przy tych ktore ty wymieniles?

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 2084572
    markartv
    Poziom 18  
    Ocena: 13
    obecni fonia nadawana jest w NICAMIE więc proste fonie nie załatwią odbioru stereo problem załatwi zamontowanie foni NICAM firmy MJM no ale to inna cena
  • #5 4385042
    wojtek211
    Poziom 11  
    Ocena: 21
    cześć mam takie pytanko masz jeszcze ten telewizorek bo mam coś takiego samego i chciałbym go przestroić niestety nie mam żadnego schemaciku tego tv wiec taka prośba jakbyś mógł zobaczyć gdzie ta fonia jest wpięta i troszke mi podpowiedzieć bo już +12v znalazłem na głowicy masa oczywiscie jest no i tak wyjscie fonii za filtry a wejscie z if ale gdzie ono tam jest niewiem czy coś zle robie albo mam skopaną tą fonię bo wyciągnełem ją z innego starego tv
REKLAMA