logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HP 3820 - diody się palą, rolki działają, tusz zablokowany, brak wydruku

dbusler 06 Lis 2005 14:23 936 3
REKLAMA
  • #1 1959988
    dbusler
    Poziom 1  
    Witam mam problem z drukarka hp 3820. Kupilem ja i po podlaczeni zaczela dziwnie sie zachowywac, palily sie wszystkie diody, chodily rolki oraz pojemniki z tuszem sie przesunely, po czym przewinela jedna kartke, pusta nic na niej nie wydrukowala. Kiedy chcialem cos wydrukowac to nie moglem, a w windowsie wywalilo mi informacje ze pojemnik z tuszem jest prze cos blokowany i nie moze sie przesunac. Mam taka prozbe napisz mi co to moze byc czy terzeba kupowac jakies czesci oraz ile to moze kosztowac. Jak wiesz to prosze powiedz mi jak mozna ja naprawic. Prosze o odpowiedz i kontakt na ades dbusler(_at_)wp.pl lub gg 9685070 dziekuje za kazda pomoc pozdrawiam dbusler.
  • REKLAMA
  • #2 1960020
    wladek83
    Poziom 32  
    Ocena: 104
    Powątpiewam czy będziesz mógł sam to zrobić , skoro samemu nie chce Ci się czytać ... . Jest taka funkcja na Forum - "Szukaj" , wpisz tam słowo 3820 i czytaj ... .

I to byłoby na tyle .

Pzdr.
  • REKLAMA
  • #3 1960033
    gandalf.s
    Specjalista - kserokopiarki
    Ocena: 25
    Witam.

Jeśli rzeczywiście masz problem z drukarka zaraz po kupieniu i nie znasz sie na serwisie to proponuje zanieść ją do sklepu, ponieważ nie uznajea Ci gwarancji. Prawidłowa reakcja drukarki po podłączeniu i otwarciu klapy to karetka z tuszami powinna Ci sie wysunąć abyś mógł załadowac nowe tusze.

Pozdrawiam.
  • #4 1960886
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 932
    1. jak jest na gwarancji to zanieś ją sprzedawcy
    2. jak nie jest na gwarancji to :
    a) wklep 3820 w " szukaj " - poczytaj i napraw sam
    b) zanieś ją do serwisu - zapła ci żądaj gwarancji ( choćby 1 m-ąc na testy)
    najprawdopodobiej masz do wymiany zębatki stacji serwisowej
REKLAMA