logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie programy do tworzenia stron www dla początkujących?

akuś 06 Lis 2005 19:32 1101 4
REKLAMA
  • #1 1960817
    akuś
    Poziom 15  
    Ocena: 15
    Chciałbym zrobić sobie stronę www , ale nie mam pojęcia od czego zacząć . Bardzo proszę o pomoc jaki program wybrać dla początkujących i gdzie go znaleźć. Ewentualnie jakieś porady.
    Pozdrawiam.
    Andrzej
  • REKLAMA
  • #2 1960897
    Radzious
    Poziom 28  
    Ocena: 25
    Jeśli nie masz pojęcia to polecam program microsoftu front page. Bardzo proszty w obsłudze dla początkujacych
  • REKLAMA
  • #3 1961049
    Bart0sz
    Poziom 15  
    Ocena: 24
    Hmmm... a ja ci polecam wpisac w google HTML i poczytac troche :)
    Ja np. do szkoly pisalem strone w notatniku :)
  • REKLAMA
  • #4 1961090
    tszczesn
    Specjalista - oldradio
    Ocena: 184
    Radzious napisał:
    Jeśli nie masz pojęcia to polecam program microsoftu front page. Bardzo proszty w obsłudze dla początkujacych

Jak to ma być czytelne w czymkolwiek poza MSIE to nie FrontPage. Polecam darmowy (w odróżnieniu od FP) edytor www zawarty w pakiecie z Mozillą (nie z Firefoxem) lub również darmowy Pajączek (pod tylko pod Windows), który dodatkowo zawiera w sobie kurs HTMLa
  • #5 1961190
    telewizory
    Poziom 18  
    Ocena: 16
    Pobierz sobie program Zajączek 4.1, który jest bardzo dobry bo polski i darmowy. W pomocy do tego programu są trzy kursy html, najlepiej zacznij od kursu Pawła Wimmera, który jest także dostępny online tutaj. Zasadniczo do napisania strony internetowej wystarczy dowolny edytor tekstu, ale korzystanie ze specjalnego programu zdecydowanie ułatwia pracę.

Wpisz do google "kurs html".
REKLAMA