logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

- Xioami Mi 10T przywracanie kopii zapasowej za pomocą Dr.Fone

TomaszKaczorek 05 Kwi 2022 08:34 315 3
REKLAMA
  • #1 19964701
    TomaszKaczorek
    Poziom 1  
    Witam,
    Ze względu na konieczność wymiany płyty głównej w telefonie Xioami Mi 10T byłem zmuszony do wykonania kopii zapasowej (Backup).
    Pobrałem bezpłatnie program Dr.Fone i nie mając świadomości wykonałem kopię zapasową telefonu bez najmniejszych problemów.
    Telefon wrócił z serwisu i chciałem wykonać restore kopii zapasowej na ten sam telefon, ale jak się okazuję, już w drugą stronę trzeba użyć wersji płatnej tego programu (103zł).
    Czy jest opcja wykonać przerzut zgranej kopii zapasowej (rozszerzenie .bak) na telefon jakimś innym bezpłatnym programem? Czy jeżeli kopia zapasowa była wykonywana danym programem to tym samym musi być wgrana z powrotem?
    Kontaktowałem się z producentem programu, nic nie pomogli a jedynie zachęcali to opcji płatnej, co wydaje się bez sensu do wykonania jednej czynności.
    Dziękuję za wszelkie wskazówki
  • REKLAMA
  • #2 19964824
    blahfff
    Poziom 42  
    Ocena: 1284
    Na czyms musza zarabiac... a generalnie wystarczylo skorzystac z opcji backupu wbudowanej w system.
  • REKLAMA
  • #3 19964835
    lisulisu6
    Poziom 13  
    Ocena: 13
    Raczej zostaje zapłacić każdy program ma swój algorytm i pewnie jest to skompresowane żeby mniej miejsca zajmowało tylko czym i jak? To już sam producent sam wie
  • #4 19964938
    speedy9
    Pomocny dla użytkowników
    Ocena: 2416
    TomaszKaczorek napisał:
    Czy jeżeli kopia zapasowa była wykonywana danym programem to tym samym musi być wgrana z powrotem?

Tak
    TomaszKaczorek napisał:
    achęcali to opcji płatnej, co wydaje się bez sensu do wykonania jednej czynności.

Wszystko zależy od tego ile dla Ciebie są warte te dane.
REKLAMA