Bardzo często naprawiam w domu komputery a ze miejsca i funduszy brak to pracuję przy jednym biurku. Koncentrowania sygnału z 2 komputerów do jedego monitora już rzowiązałem, kupiłem monitor co mam 2 wejsćia i przełącznik z przodu
myszki mam 2 co nie sprawia problemu bo są tanie i nie zajmują dużo miejsca. Największy problem jest z kawiaturą nie znalazłem w internecie urządzenia które by można tu zastosować zadnych rozdzielaczy przełaczników itp.... dlatego też musiałem coś wymyślić, (potrzeba matką pomysłów)
z problemem zwracam sie do was
1. czy zrobić przełacznik (bardzo prosty) na każdy pin wtyku czyli ka kazdą żyłe kabla do klawiatury wstawić przełacznik, lub wstawić przełacznik sprzężony (kilka sprzężonych ze sobą niezlaeżnych przełaczników).
2 lub jakaś elektroniczna alternatywa mozę na przekaźnikach lub czymś innym
3 no chyba że ktos wie gdzie można kupić niedrogo taki ustrojstwo to rozwiaże mój problem
z góry dziękuję i pozdrawiam
nelik1987
z problemem zwracam sie do was
1. czy zrobić przełacznik (bardzo prosty) na każdy pin wtyku czyli ka kazdą żyłe kabla do klawiatury wstawić przełacznik, lub wstawić przełacznik sprzężony (kilka sprzężonych ze sobą niezlaeżnych przełaczników).
2 lub jakaś elektroniczna alternatywa mozę na przekaźnikach lub czymś innym
3 no chyba że ktos wie gdzie można kupić niedrogo taki ustrojstwo to rozwiaże mój problem
z góry dziękuję i pozdrawiam
nelik1987