Planuję zakup wideorejestratora dwukanałowego. Cechy pożądane:
- wyświetlenie na całym ekranie (czym większy tym lepiej, ale ok 2,5" powinno styknąć.. ? najwyżej się przysunę) obrazu z tylnej kamery, tylko jak cofam, to tak raz na kilkanaście razy potrzebuję zerknąć czy jest jeszcze przestrzeń i nie ma przeszkód (dopuszczam konieczność użycia przycisku na obudowie) ; z tego co się orientowałem Mio 792 nie ma takiej możliwości , a nowsza 798 już tak , potwierdzi ktoś ?
- w miarę dobra jakość zapisu FHD, powinno być ok
- tryb parkingowy
- bateria czy kondensator... bez przesady nawet jak to pierwsze spuchnie to zawsze jakoś można ja wydłubać i wymienić. Nie trzeba za to bawić się w poszukiwanie i dokupowanie adapterów zasilania.. no albo power bank
- cena tak do ok 700 pln
Okazyjne oferty na nowy lub prawie nowy sprzęt z 2 letnią gwarancją:
LAMAX S9 Dual za 350 pln
Mio MiVue 792 WiFi Pro + kamerka tylna A50 za 530 pln
Mio MiVue 798 WiFi Pro + kamerka tylna A50 za 750 pln
Mikavi PQ5 Dual za 600 pln
Mikavi PQ6 3 kamery za ok 700 pln
Pozostałe zwykłe oferty sklepów:
70mai PRO Plus+ (A500S) Dual Set za 525 pln
wyświetlacz tylko 2"
VIOFO A129-G plus duo za 889 pln
wyświetlacz tylko 2"
b.mało ofert z drugiej ręki
MBG Line HS900 PRO za 549 pln
- wyświetlenie na całym ekranie (czym większy tym lepiej, ale ok 2,5" powinno styknąć.. ? najwyżej się przysunę) obrazu z tylnej kamery, tylko jak cofam, to tak raz na kilkanaście razy potrzebuję zerknąć czy jest jeszcze przestrzeń i nie ma przeszkód (dopuszczam konieczność użycia przycisku na obudowie) ; z tego co się orientowałem Mio 792 nie ma takiej możliwości , a nowsza 798 już tak , potwierdzi ktoś ?
- w miarę dobra jakość zapisu FHD, powinno być ok
- tryb parkingowy
- bateria czy kondensator... bez przesady nawet jak to pierwsze spuchnie to zawsze jakoś można ja wydłubać i wymienić. Nie trzeba za to bawić się w poszukiwanie i dokupowanie adapterów zasilania.. no albo power bank
- cena tak do ok 700 pln
Okazyjne oferty na nowy lub prawie nowy sprzęt z 2 letnią gwarancją:
LAMAX S9 Dual za 350 pln
Mio MiVue 792 WiFi Pro + kamerka tylna A50 za 530 pln
Mio MiVue 798 WiFi Pro + kamerka tylna A50 za 750 pln
Mikavi PQ5 Dual za 600 pln
Mikavi PQ6 3 kamery za ok 700 pln
Pozostałe zwykłe oferty sklepów:
70mai PRO Plus+ (A500S) Dual Set za 525 pln
wyświetlacz tylko 2"
VIOFO A129-G plus duo za 889 pln
wyświetlacz tylko 2"