Witam w żaden sposób nie mogę zaprogramować pilota od dekodera i ma źle ustawione klawisze? Wybieram źródło, potwierdzam OK, to pojawia się menu tv itp.?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamgumisie napisał:
Grzegorz740 napisał:Robisz wszystko zgodnie z instrukcją programowania pilota? Która jest wstawiona na forum.
Może opisz krok po kroku jakie wykonujesz czynności. Bo może z pilotem jest wszystko w porządku. A ty nie wykonujesz poprawnie czynności.
gumisie napisał:dariusz2021 napisał:Fan YT?W instrukcji nic nie ma o programowaniu, więc zrobiłem to jak na filmikach na YT i nic,
Zrób to w/g. instrukcji #15, lub #10.
gumisie napisał:dariusz2021 napisał:Załączników w postach 10 i 15?Nie widzę 10 i 15,
dariusz2021 napisał:Wybieram źródło, potwierdzam OK
_kli_ napisał:Niestety jest to możliwe. Był gdzieś tu na forum, poruszony ten temat.Czy nieprogramowalne przyciski na pilocie dekodera obsługują niektóre funkcje telewizora - nigdy nie sprawdzałem. Może w przypadku niektórych modeli jest to możliwe.
gumisie napisał:LeDy napisał:Tylko co?U ciebie masz już źle zaprogramowane i musisz zmienić.
Funkcje klawiszy nieprogramowalnych, czy tych, "aż" czterech", które można zaprogramować?
Cytat:Mam nadzieję, że chodzi o ten Vol " w ramce ".przycisk VOL - wywołuje źródła zamiast ściszać