logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Philips 65PUS8807/12 - Poświaty/paski na matrycy, możliwość reklamacji i serwis w domu?

qbass.95 16 Wrz 2022 02:30 1923 2
REKLAMA
  • #1 20192271
    qbass.95
    Poziom 12  
    Ocena: 7
    Dobry wieczór, dzisiaj odebrałem ze sklepu nowy nabytek, ale niestety zaobserwowałem dziwne poświaty/paski na matrycy. Występują one prawie w każdej sytuacji, czasami są ledwo zauważalne lub nawet niewidoczne, natomiast najbardziej widoczne są na szarym, jednolitym tle, Próbowałem zgodnie z zaleceniami producenta odłączyć zasilanie i ponownie włączyć telewizor po upływie minuty, jednak nic nie dało. Czy to podlega reklamacji? Orientujecie się czy serwis Philips przyjeżdża do domu i wymienia matrycę, taką sytuację miałem w przypadku Samsunga, czy jednak trzeba wysyłać lub odwozić do sklepu?
    Philips 65PUS8807/12 - Poświaty/paski na matrycy, możliwość reklamacji i serwis w domu?
  • REKLAMA
  • #3 20217004
    qbass.95
    Poziom 12  
    Ocena: 7
    Przestrzegam innych przed tym modelem. Zwróciłem go i kupiłem drugi taki sam w innym sklepie i problem pozostał. Takie same problemy z matrycą, jej podświetleniem. Na zdjęciach widoczne plamy/powidoki zaraz po wyjęciu z pudełka jako dowód

Philips 65PUS8807/12 - Poświaty/paski na matrycy, możliwość reklamacji i serwis w domu? Philips 65PUS8807/12 - Poświaty/paski na matrycy, możliwość reklamacji i serwis w domu?
REKLAMA