Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Alternatywne przewody jack dla słuchawek Logitech G Pro X - trwałe i kompatybilne opcje

UszatyXD 11 Nov 2022 18:58 261 3
    UszatyXD
    Level 2  
    Witam. Piszę z problemem, bo po raz kolejny podczas grania zepsuł mi się kabel jack do słuchawek jak w tytule. Dodam że nie rzucam słuchawkami ani nic, po prostu ruszam głową. Przewody które kupuję na Allegro (40pln sztuka) psują się strasznie szybko, będzie to już 4 raz kiedy musze taki kupić, a dodam że oryginalny który był z słuchawkami wytrwał ponad rok. Stąd moje pytanie czy jest jakiś przewód do tych słuchawek inny niż ten z Allegro, który by go mógł zastąpić a nie psuć się tak szybko? Dodaję jeszcze zdjęcia tych końcówek jack, ta z 4 kreskami jest wpinana do słuchawek a z 3 do karty dźwiękowej od Logitech. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. :)
    Alternatywne przewody jack dla słuchawek Logitech G Pro X - trwałe i kompatybilne opcje Alternatywne przewody jack dla słuchawek Logitech G Pro X - trwałe i kompatybilne opcje

Zapomniałem napisać że do tych słuchawek jest dodawany jeszcze przewód który nie ma regulacji głośności do telefonu taki też by mi odpowiadał.
    Zdjęcia tego przewodu do telefonu.
    Alternatywne przewody jack dla słuchawek Logitech G Pro X - trwałe i kompatybilne opcje
    UszatyXD
    Level 2  
    Jest to jakaś opcja ale wolał bym przewód całkiem nowy. Wymieniałem już parę razy jack i nie jestem w tym za dobry
    michalek1988
    Level 25  
    Jeśli łamią Ci się przy samym wtyku, a to dość newralgiczne miejsce; to rozważ zakup przewodu który będzie mieć elastyczną końcówkę wtyku, np fragment sprężynki lub nadlaną gumę na przewód. To pozwoli zamortyzować wyginanie przewodu i nie popęka tak szybko.