logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nieznane urządzenie z obrotową częścią - identyfikacja, wartość i potencjalne zastosowanie

Qla 26 Lis 2022 19:16 681 5
REKLAMA
  • #1 20304702
    Qla
    Poziom 14  
    Ocena: 26
    Znalazłem podczas porządków takie urządzenie.
    - jakaś obrotnica?
    Kompletnie nie wiem co to jest i czy jest coś warte - czy tylko to na złom.

Może ktoś pozna i podpowie co to może być.

Nieznane urządzenie z obrotową częścią - identyfikacja, wartość i potencjalne zastosowanie Nieznane urządzenie z obrotową częścią - identyfikacja, wartość i potencjalne zastosowanie Nieznane urządzenie z obrotową częścią - identyfikacja, wartość i potencjalne zastosowanie Nieznane urządzenie z obrotową częścią - identyfikacja, wartość i potencjalne zastosowanie Nieznane urządzenie z obrotową częścią - identyfikacja, wartość i potencjalne zastosowanie
    Nieznane urządzenie z obrotową częścią - identyfikacja, wartość i potencjalne zastosowanie
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 20320082
    Qla
    Poziom 14  
    Podzielnica to chyba raczej odpada - brak otworów podziałowych.
    Może bardziej rozeznany jesteś na temat obrotnic, podpowiedzi może jakie?
    Rozglądałem się i obrotnice mają taki jakby stół a tu nie widać.

Strasznie nietypowe urządzenie to chyba jest.

Dzięki z podpowiedź.
  • REKLAMA
  • #4 20320436
    clubber84
    Poziom 39  
    Ocena: 1741
    Co jest napisane na tej tabliczce: możesz rozczytać na górze (Energo-stal?) i na dole (pełny adres z kodem pocztowym i ulicą "Owocowa 3"?) :?:
  • REKLAMA
  • #6 20321019
    Qla
    Poziom 14  
    mychaj napisał:
    Byłoby łatwiej ogarnąć gdyby zdjęcia zrobić na jedolitym tle, a nie na kamuflażu z liści i trawy - oczojebitości można dostać...

:) - jak znajdę jakąś płachtę jednolitą postaram się ogarnąć.
REKLAMA