logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Octavia 3, System Android JUNSUN - Gdzie podłączyć czarną, czteropinową wtyczkę? Żółta czy różowa?

endriuu100 07 Gru 2022 12:12 1110 8
REKLAMA
  • #1 20322916
    endriuu100
    Poziom 11  
    Ocena: 28
    Drodzy. System kupiony od Chińczyka. JUNSUN. Pytanie gdzie podłączyć czarną wtyczkę która jest przy radiu nowym tą czteropinową okrągłą? Do wtyczki żółtej czy różowej, które były podpięte pod jednostkę centralną w schowku.
    Od razu powiem że do białej, pod którą był podpięty stary wyświetlacz, nie pasuje bo są inne wycięcia.
    Octavia 3, System Android JUNSUN - Gdzie podłączyć czarną, czteropinową wtyczkę? Żółta czy różowa? Octavia 3, System Android JUNSUN - Gdzie podłączyć czarną, czteropinową wtyczkę? Żółta czy różowa? Octavia 3, System Android JUNSUN - Gdzie podłączyć czarną, czteropinową wtyczkę? Żółta czy różowa?
    Octavia 3, System Android JUNSUN - Gdzie podłączyć czarną, czteropinową wtyczkę? Żółta czy różowa?
  • REKLAMA
  • #2 20323018
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 20324657
    endriuu100
    Poziom 11  
    Koniec końców nie podłączyłem jej nigdzie i jest ok. A z ciekawości: czy jest szansa na wykorzystanie napędu CD który jest w schowku i od którego musiałem wypiąć wtyczkę ISO by podpiąć pod nowy system (ten na Andku)? Oryginalny system był Bolero z CD w schowku:
    Octavia 3, System Android JUNSUN - Gdzie podłączyć czarną, czteropinową wtyczkę? Żółta czy różowa? Octavia 3, System Android JUNSUN - Gdzie podłączyć czarną, czteropinową wtyczkę? Żółta czy różowa?
  • #4 20324784
    tomtim123
    Poziom 37  
    Ocena: 757
    Kolego i jak to gra, bo słyszałem wiele opinii. Ma to jako taki BASS ?
    Jak możesz to wystaw jakąś rzetelną opinię, za kilka dni jak się pobawisz tym radyjkiem.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #5 20324862
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #6 20324906
    endriuu100
    Poziom 11  
    tomtim123 napisał:
    Kolego i jak to gra, bo słyszałem wiele opinii. Ma to jako taki BASS ?

Montowałem to u kuzynki. Ale na tyle co posłuchałem to bangla ładnie. nie wiem jak będzie grało z jakimiś lepszymi głośnikami ale z zestawem w Octavii Elegance gra tak jak oryginał. Wszelkie częstotliwości można podbić dosyć rozbudowanym equalizerem. Wszelkie kwestie ustawień auta po CAN sa dostępne. Apka Netflix działa co nie jest oczywiste w takich systemach. Generalnie całkiem przyjemny zestaw za 1000 zl z 8GB RAM i 128 ROM i 8 rdzeni CPU:
    Octavia 3, System Android JUNSUN - Gdzie podłączyć czarną, czteropinową wtyczkę? Żółta czy różowa? Octavia 3, System Android JUNSUN - Gdzie podłączyć czarną, czteropinową wtyczkę? Żółta czy różowa? Octavia 3, System Android JUNSUN - Gdzie podłączyć czarną, czteropinową wtyczkę? Żółta czy różowa?

eurotips napisał:
    endriuu100 napisał:
    czy jest szansa na wykorzystanie napędu CD który jest w schowku i od którego musiałem wypiąć wtyczkę ISO

Nie ma żadnej szansy.
    To złącze to nazywa się Quad-Lock.
    Błędy pokasowałeś po wypięciu tego złącza ?

nie pokasowałem ale pokasuję. za co odpowiedzialna jest żółta i różowa wtyczka, które były wpięte do CD w schowku?
  • #7 20327671
    endriuu100
    Poziom 11  
    eurotips napisał:
    Nie ma żadnej szansy.

a jakby podłączyć pod usb które jest wyprowadzone obecnie do schowka od nowego systemu - zewnętrzy odtwarzacz CD taki na USB. Czy to będzie działać z tym Androidem?
  • #8 20327906
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #9 20328187
    endriuu100
    Poziom 11  
    lepiej ale kuzynka jest tradycjonalistką :p i ma dużo płyt
    (tylko nie mówicie ze mogła nie montować Androida ;)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zadał pytanie dotyczące podłączenia czarnej, czteropinowej wtyczki w nowym systemie Android JUNSUN w samochodzie Octavia 3. Wtyczka nie pasuje do białej, a użytkownik zastanawiał się, czy podłączyć ją do wtyczki żółtej czy różowej, które były wcześniej podpięte do oryginalnej jednostki centralnej. Odpowiedzi sugerowały, że wtyczka może być używana do kamery RVC, a użytkownik ostatecznie nie podłączył jej, co nie wpłynęło negatywnie na działanie systemu. Pojawiły się również pytania o możliwość wykorzystania napędu CD oraz o jakość dźwięku nowego systemu, który okazał się zadowalający. Użytkownik rozważał podłączenie zewnętrznego odtwarzacza CD przez USB, co spotkało się z sugestią, aby zamiast tego zgrać płyty na pendrive.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA